Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Én már elő is rendeltem.
-
melega
őstag
Nekem is a Harry Potter hozta meg a kedvem az olvasáshoz akkor 16 éves voltam, utána Gyűrűk ura mind a 3 regény.
Természetesen a játékok sem maradhattak ki
Middle Earth Shadow of mordor,
és Shadow of War mindekttőt kijátszottam majdnem kimaxoltam,
és kedvenc Gyűrűk ura játékaim lettek a Fekete kapun túli területen játszódtak imádtam minden percét az volt az én stílusom.Szerintem aki szereti az akció fantasy hentelős játékokat,és a Gyűrűk ura regényeket vagy filmeket annak érdemes kipróbálni.
-
-
melega
őstag
Soha nem volt Harry Potter játékom de ez mos megfogott.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Q: What is J.K. Rowling’s involvement with the game? Is this a new story from J.K. Rowling?
A: J.K. Rowling is not directly involved in the creation of the game, however, her extraordinary body of writing is the foundation of all projects in the Wizarding World.This is not a new story from J.K. Rowling.
-
Televan74
nagyúr
Ment is a listámra. Végre nem Harry Potter és Voldemort lesz terítéken. Bár szerettem a Harry Potter -t. Mai napig szívesen nézem ha valahol megy a TV -be.
-
janeszgol
félisten
Ezt Xbox One S-re azonnal megveszem.
-
Sefneni
őstag
Fable után a következő játék a sorban, amit nagyon várok.
Bár meglepődtem, hogy a PS Showcase-n lett bemutatva.
-
duvi
nagyúr
Grafika minősége kicsit hullámzó, de ha jó lesz a hangulata és a játékmenet (nagyon remélem!), akkor részemről tuti vétel
-
BoneDragon
veterán
Egy VR változat remélem jön, az elég menő lenne.
-
Anubris
őstag
Honlapon sok info még nincs fent. Stúdió számomra elég ismeretlen, de a videó és leírás alapján reménykedem egy jó játékban.
-single player, immersive, open-world action RPG set
-customize your character
-Only you can decide if you will protect this secret for the good of all, or yield to the temptation of more sinister magicKorábban ez a leak jött ki a játékról:
Journey to Hogwarts to become one of 8 different Wizard types.
Experience Hogwarts, make new friends, uncover new secrets, and change the fate of the Wizarding world.
Experience a new magic system that creates countless possibilities to master magic.
Freely explore the Wizarding World for the first time.
Choose your house and friends at Hogwarts, and decide to pursue a path of good or evil.
Create your own witch or wizard, and experience a all new story separate from the books or films. -
tepenzed
őstag
Grafika nem nagy szám, illetve kicsit darabos volt a játékmenet a videó alapján, de ha dögivel lesz benne tartalom, akkor nem érdekel
-
Hunpriest
senior tag
Ez egész jónak tűnik. Külön jó ötlet, hogy nem Harry Potter és hogy 1800-ban játszódik.
-
myckey
veterán
Számomra pont azért várós, mert a narrálás és a videó alapján lesz benne lehetőség, a játékmenetet illetően.
Ez mellé hoz egy bizonyos látványvilágot, és egy igen jónak mondható világba kalauzol el. Ráadásul nem J.K.Rowling mozgatja az egészet, hanem egy másik időszakot céloz meg.Azt lehet a végeredmény majd nem lesz elegendő, de most jónak hat, és hiánypótlónak az én nézőpontomból.
Azt meg még senki nem tudja, mennyire lesz lehengerlő és monumentális, de ha kellően kidolgozzák a részleteket, és nem csak a "sulira" koncentrálnak ( gameplay alapján úgy tűnik ).....még az is lehet.
-
Engem nagyon nem nyűgözött le a trailer, a hsz-ek alapján valami monumentális dologra számítottam, de a trailer csak egy tucatjátékot mutatott.
-
myckey
veterán
Igen csak várós, végre egy frankónak ígérkező alkotás, az egyik best of világban.
-
GodGamer5
addikt
Visszahozta 2001-es HP hangulatát, azokat még nagyon szerettem.
-
gyimger
őstag
Mi vártuk már, mint a messiást, ez a világ megérdemel egy játékot. Egy jó játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Több mint két évvel a kiszivárgott videó után végre leleplezték nekünk a Harry Potter világában játszódó RPG-t.
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest