Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
A gunplay elegge rendben van, van egy resz ahol hatbalovi a bruteot mire az a hatahoz kap. Lenduletben van, labon lovi es megbotlik. Engem ezek jobban erdekelnek mint a grafika. A fenyek rendben, vannak a lenyek a megszokottak. Az ai lesz kerdes, hogy feler-e a regi reszekkel vagy sem.
4kban szerintem rendben volt. Nem lattuk, hogy idojarast mint olyat kezel-e. Napszakok stb.
Ez egy open world cucc lesz, hatalmas terekkel. Sosem vartam el tole olyan grafikat mint egy gears-tol. De olyan aprosagokat nem vett eszre senki, hogy az AR kijelzoje koszos es hogy csillan a napfenyben?Ami fura volt az a LOD. A fucsomok hirtelen tuntek el, a tavoli hegyek nem valami elegansan lettek nagyobb felbontasuak.
Szerintem Halohoz merten szep, aki 360as grafikat kialt, az uljon le a 360 ele most.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Peugeot, Citroën topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest