Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
válasz antikomcsi #36 üzenetére
Ugyanaz a csapat csinálja ugyanazzal a motorral, ugyanolyan designstílussal. Inkább azon csodálkozom, hogy a Wach Dogs h-h nem lett Far Cry: Cyber.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
mlinus
őstag
Én azért kicsit nevetek magamban azon, hogy ha nem változtatnak az a baj, ha meg változtatnak, az...
a far cry név egy koncepció, és kész. Maguk a játékok semmilyen szinten nem köthetőek össze, kb annyi a közös bennük hogy adott egy nyílt világ, vannak fegyvereid, és hajrá. Az hogy hogyan teszik érdekessé, legyen a ubisoft baja - én bízom benne hogy képesek valami jót kitalálni. Ez a dolguk.
-
törölt tag
Aztán lehet, hogy csak a játék egy része fog az "őskorban" játszódni. Remélem kiderül, hogy az egész csak egy kísérlet, amolyan Jurassic Park-féle dolog és ősemberünk előtt feltárulnak a modern kor lehetőségei, miután szépen kiszabadult a "rezervátumból". Akár kaphat is egy gyorstalpalót, ahogy a Háború a Földön-ben is a főhős. Na, így már rendben lenne.
-
antikomcsi
veterán
Persze, lehet, hogy sokaknak élvezetes lesz ez a játék, nincs is vele gond!
De miért kell a Far Cry név alatt elsütni?
Ha a kreatív csapat kitalálna neki egy jól csengő nevet, és azt a megjelenés előtt agyonhájpolnák, ahogy szokták, a játék valószínű akkor is pont ugyan olyan élvezetes maradna.
A Far Cry címet, pedig meghagynák az olyanoknak, mint én, aki ezen elnevezés alatt, a 3.-4. részhez hasonlóval szeretne játszani.
-
tibaimp
nagyúr
Ezek szerint nem kamu, de ez így nagyon furcsa lesz. Az előző részekbe ha valaki becsülettel kimaxolta, azért volt benne egy jó 30-50 óra (nekem még több is mert szeretek nézelődni ), viszont ezzel az ősemberes ötlettel, nem tudom elképzelni, hogy mivel töltenék meg a játékidőt.
Vagy tényleg csak valami kiegészítő lesz, nem a nagy játék.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Gainka
őstag
Várjuk ki a végét, van már annyi lődözős game, én külön örülök neki hogy egy csuda grafikával bele élhetem magam az őskorba. Nekem első látásra bejön... Jobb is kicsit kilépni a sablonból, igy aztán még élvezetesebb lehet egy 5. rész.
-
Jhonny06
veterán
válasz #96349952 #32 üzenetére
Egy csomó játékban nincs térkép, ettől függetlenül nyilakkal mutatja, hogy hova kell és menni és hány méter a következő célpont. Ne felejtsük el, ez csak egy játék.. eddig lövöldözni meg késelni kellett, most nyilazni meg lándzsával vadászni. Egy sztorit meg simán építenek köré, nem tudom, hogy mi ezen olyan elképzelhetetlen..
-
törölt tag
Előre bocsátom, hogy FC-fan vagyok összes eddigi rész megvéve, végig játszva, utolsó 2 100%-ra kipörgetve. Nekem nagyon bejöttek az eddigi koncepciók és nem untam egyáltalán. De ez…
Nem tudom elképzelni, hogy ez hogyan működhet. Én modernkori ember vagyok, nehezen tudnám beleélni magam egy ilyen környezetbe, legfeljebb néhány percig, érdekesség szintjén. (És az ókor-középkor még mindig közelebbi terület, ott már azért tudnak beszélni az eleink, van némi technológia is, (azok se érdekelnének annyira játék egyébként) de őskor? Olyan ez a rész, mintha a mostani lakásomból bevágnának egy nyolckerületi szobakonyhába bútorok meg minden nélkül...
De jobban aggaszt a játékmechanika. Az őskorban például nem volt GPS ugyebár. Akkor most kapunk egy hatalmas területet és semmiféle támpontunk nem lesz azzal kapcsolatban, hogy éppen hol vagyunk, merre vannak a küldetéspontok? Hogyan nem fogunk a játék 90%-ban eltévedten kóvályogni? Honnan tudjuk majd, hogy merre kell menni? Embernek lesz valami intuitív képessége és azt oldják meg vizuálisan, vagy hogy?
A másik a fegyverek és vadállatok viszonya. Egy kőbaltával vagy íjjal nem igazán az esélyesek között szerepelünk egy kardfogú tigris, vagy akár egy mamut ellenében és még van csillió állat, ami így simán lerendezhet minket. Most komolyan, egy szekercével kell leagyalnunk egy benga nagy őskori húszabálót? Vagy végig csoportban kell mászkálnunk?
Aztán a dialógusok, amik adnak egy történeti gerincet. Nos, az ősemberek nem igazán rendelkeztek kifinomult beszédtechnikával. Akkor ez most hogy lesz? Egy rövid hörgés, kettő hosszabb visítás? Hogy lesz ebből sztori? Craftolást hogy oldják meg? Kőbalta, nagy kőbalta, még nagyobb kőbalta? Eleve nem is lehet olyan változatos a felhozatal ilyen tekintetben. Pár egykezes és egy-két kétkezes cucc, meg néhány csapda és kész.
Á, ez nekem nagyon nem buli így. Közlekedés nonstop lábon, esetleg befigyel egy-két megszelídített mamut? Számomra ez túl idegen és a fent említett kérdések miatt messze nincs meg a bizalmam, mint pl. az előző részekkel kapcsolatban.
Ez mehetett volna DLC-nek oszt annyi, de ne rugaszkodjunk már el ennyire az alap koncepciótól, a modern világban is számtalan lehetőség kínálkozik új helyszínekre, történetről nem beszélve. Nekem ez eddig nagy csalódás, de hátha idővel, ahogy előjönnek a részletekkel lesz benne valami mégis, ami okán megtetszik –bár erre kevés esélyt látok. Őskori Splinter Cell vagy CoD nem lesz?
[ Szerkesztve ]
-
DR01DMAN
aktív tag
Hát nem is tudom... A bemutató jó, de ez az ősemberes dolog annyira nem hoz lázba.
-
Zsoxx
senior tag
válasz szupermacs #4 üzenetére
Akkor bizonyára csak véletlenül tévedtél ide.
Szia. -
Zsoxx
senior tag
Nem azt kiáltja a videó végén szerintetek is, hogy "tigris"?
-
antikomcsi
veterán
Nem az, hogy kötelező, de ha ez lesz a következő "nagy" rész, és nem csak amolyan kis kapcsolódó játék, akkor lehet tovább várakozni, még vagy másfél évet. Én szerettem a 3.-4. részt, és valami hasonló folytatást várok, de ez, ami ebből a kis bemutatóból kiderül, ugyan nem sok, de nekem nem jön be.
Ezért remélem én is, hogy nem ez lesz a Far Cry 5.
-
Zedz
addikt
válasz kriszpontaz #20 üzenetére
Hogy kérhetnek el ennyit egy játékért.
-
kriszpontaz
veterán
Pont ezen gondolkodtam én is (főleg ilyen áron), főleg hogy a leírások alapján erősen sandbox csapatjáték lesz, tehát egymagadban élvezhetetlen, vagy marha nehéz lesz. Ha meg full online lesz, akkor nálam eleve felejtős. Remélem a Far Cry 4 árát szépen le fogja tolni, az inkább érdekel mint ez.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz kriszpontaz #20 üzenetére
Hát ennek így semmi értelme nem lesz szerintem. Ősemberes túlélőjátékból tudtommal van már egy pár.
Live-Die-Respawn
-
kristof123
őstag
Nagyon tetszik ez az ötlet, kíváncsian várom mi sül ki belőle!
Üdv,
K. -
Fred23
nagyúr
Tetszik ez is, de egy új Splinter Cell-nek jobban örültem volna.
-
frame>24
addikt
Kutyaütő egy banda ez az egész Ubi, egyszer bejelenthetnék már, hogy csődbe mentek! Ezt mondom.
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
kriszpontaz
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
-
Zedz
addikt
Jobb lenne az 5. résznek is valami sablonos lövöldözős téma, mint az előzőek?
Nekem az nem tetszik manapság, hogyha van egy sorozat, akkor futószalagon kapjuk folyton ugyan azt a játékot, csak szebb grafikával. Sehol egy kreatív ötlet, merész elgondolás és hasonlók ( tisztelet a kivételnek ).
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezek most tényleg újrakezdték a teaselést??
Live-Die-Respawn
-
Jhonny06
veterán
Ez brutális húzás lenne tőlük, eléggé felpezsdítené a piacot.
-
szupermacs
veterán
Ő dolguk mit akarnak csinálni a sorozattal. Régen évekig elvolt mindenki egy-egy játékkal, most meg már évente várják az emberek az újabb részeket és semmi nem elég. Ha valami hír kijön egy játékról/folytatásról, akkor is mindig mindenki csak azt látja, hogy a kedvenc sorozatát tönkretették. Szerintem bőven elég ilyenkor megmaradni a régi részekkel és még pár száz/ezer órát beletolni, ha annyira jó.
-
Gainka
őstag
válasz szupermacs #10 üzenetére
És ősemberként ölni fegyvereseket?
-
tibaimp
nagyúr
válasz jozefgucci1 #8 üzenetére
Ezzel egyetértek, nekem sem jöttek be azok a részek, viszont egy őskori rész érdekes lehet. Például milyen fegyvereket lehetne beletenni, amiket jó munkásember módjára lehet unlock-olni, el nem tudom képzelni, hogy hogyan oldanák meg a változatosságot kisebb-nagyobb kőbalta, vagy mi...
vagy belemennek a misztikumba és egy korabeli ember, akit játszol, kerül át a technikával együtt az őskorba...na az még érdekesebb...
vagy kamu az egész....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
jozefgucci1
addikt
Jó lenne ha a misztikumot annyira nem vonnák bele a játékba mint az utolsó kettőnél ! Ez a lassan -kótyagosan nyilazgatok az alvilágban vagy más síkokon nekem nem jött be .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
he7edik.
addikt
Remélem ez nem számozott rész lesz. Nagyon nem érdekel az őskor.
Égő szöveg a flém vázon
-
szupermacs
veterán
Az utolsó rész amivel játszottam az az első volt. Nekem az is unalmas volt, nem is próbálkoztam emiatt a többivel. Jó lenne, ha már új címeket csinálnának inkább és nem csak folytatnák a sorozatokat (FC, AC, MMH).
-
GegeWarrior
senior tag
Hmm, ez jól hangzik
[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Steven
addikt
Hát nem tudom, a 3 az jó volt .A 4 számomra nagyon unalmas, vontatott . A vége felé semmi élvezetet nem nyújtott , egyedüli pozitívum a grafika volt ami édes kevés
remélem, ha ki adják az 5.-t hozza 3 as hangulatát mert az über volt...
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Spancho
senior tag
Eddig jó
Tetszene egy ősemberes far cry.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Garmin topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest