Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
Én már nagyon várom!
Nagyon tetszetős a grafikája...Gondolom a gépigénye sem lesz kicsi..magyarsrac
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz Shrike7973 #16 üzenetére
csak rajta, majd visszavágok
-
*Z/\ck*
aktív tag
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz Shrike7973 #14 üzenetére
igen, az olvasás alatt meg a képaláirások miatt énis azt gondoltam, de az értékelésben jót kapott....
-
Shrike7973
senior tag
Ahogy olvastam a tesztet kicsit azjött le hogy: "omg ez szééégyen".
-
*Z/\ck*
aktív tag
A PC-GURU ehavi lapszámában elég zsir értékelést kapoo a játszik a higi öcsi anya apa kategában xd
-
ttower
aktív tag
itt sem terem sok babár -> itt sem terem sok babér
It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
Skodry
aktív tag
Nekem megvan a játék , még nem raktam fel....De már nem is fogom!!!
Jó kritika! Volt c64em és rengeteg yojom is"Ha ez a nap nem a barátod volt, akkor valószínűleg a tanárod volt!"
-
feka007
veterán
Hat én nem vagyok benne biztos, hogy olyan jó élsportolónak lenni. Napi 12 óra edzés alap, amit csak koksszal bírsz ki, ez minden csak nem egészséges meg nem buli... Én is eveztem egy jóideig, és még ott is elvarta az edző, hogy legyek ott minden nap, és evezzek napi 18km-t(abbol 5 versenytempóba), abba is hagytam, mert nem lehetett hobbiszerűen csinalni.
-
Ferdzsoo
addikt
"...a nehezen feltornászott kis csík úgy hanyatlik vissza, mint a férfiasság szeretkezés közben, ha Kiszel Tünde tűnik fel a bekapcsolva felejtett tévében."
OMFG a legnagyobb hasonlat amit eddig életemben olvastam-! Minden elismerésem!
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
edward2
addikt
nem hiányzik csak kretén a megvalositása.
leszedtem ezt a nyomorult szar játékot mert azt hittem 2008ban nem jöhet már ki a 386oson billentyűzeteket lerombolo 5karikás játékokhoz hasonlo, hatalmasat tévedtem.
katasztrofális katasztrofális katasztrofális. igy jellemezném.
a legjobb hogy olimpiai modban egyszerűen day2őn game overt kaptam a pofámba mert nem bírok elég jo lenni. kösziheló.
sajnálom azt az 5 giga adatot az éterben amit erre a förtelemre használtam el. -
*Z/\ck*
aktív tag
bocsi meghvok pfázvah
-
peterszky
őstag
E cikk alapján még mindig az Accolade Summer/Winter Games-e az etalon az olimpiás játékokban
What else you gonna do on a Saturday?
-
Makaveli
senior tag
Mondjuk a 4 évvel ezelőtti játék is ugyanilyen sz@r lett. Ott is futásnál majdnem belenyomódott haver X-gombja az aljzatba, mert olyan őrülten kellett nyomni ahhoz, hogy 7. hely előtt végezz. Igen, jól hallod, 7. hely ellőt. Ott nyerni nem lehet.
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
jety91
őstag
PC-s verzióba még két gomb is hiányzik az irányításhoz...
Anélkül kuka az egész... -
leviske
veterán
Én biztos a kínaiakkal lennék... azok valahogy könnyebben szerzik azonos teljesítmény mellett a pontokat.
-
DarkByte
addikt
Na ezen jót mosolyogtam, köszi!
az olimpiai élményekre vágyóknak a következő két hétben a tévékészülék hagyományos használata javallott - nézd, szurkolj, ne játszd.
Avagy menj el sportolónak, küzdj rengeteget és legyél ott élőben. Annál nincs jobb grafika és hangulat. Mellesleg az irányítás sem felemás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest