Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Lehúzták 8,7-re? Mi van? Hogy a kiadók, és agyatlan fanboyok nyomására kialakult 8-tól 10-ig terjedő skálán húzták le, ahol a 8 már tényleg csak a legalja játékoknak/filmeknek jár? Így már érthető.
Egyébként ha már független tesztek: only EA’s puppets may apply
Szóval odáig jutottunk így 2011-ben, hogy már szinte a kiadó határozza meg hogy ki az aki beszámolót készíthet a játékáról."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Dumbass
csendes tag
Többé kevésbé egyetértek velük,de a gametrailers a storyra adott 7.8-at és szemét módon azzal húzták le az átlagot. Oké,hogy rövid meg ilyenek szerintük ,de azért simán van egy 8.5-9 az is szerintem.
Kiváncsi leszek az MW3-ra mit mondanak. Véletlen 9.4-et adnak és BF3-ra meg 9.2 adtak akkor kitör a lázadás. Nem akarok belemenni a MW3 meg BF3 háborúba szimplán technikai oldalról közelítek. MW3 motorja már öregecske.
Mondjuk Deus Ex: Human Revolutiont is lehúzták anno 8.7-re mikor szerintem simán van 9+.
Mondjuk igaz ez egyéni véleményük,mindenki maga dönt. Viszont nem először csinálják."Home Is Now Behind You, The World Is Ahead"-Gandalf the Grey
-
Mukorka
addikt
válasz ollochances #39 üzenetére
Na ez a jó kérdés. Pc-re biztos mert azt most vettem át de ahogy nézem egyik platformra sincs már LE verzió és a főoldalon is csak annyit írtak hogy megjöttek az LE BF3-ak. Szóval ha te tudod hogy LE-t rendeltél akkor az már ott van.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Mukorka
addikt
válasz ollochances #37 üzenetére
A Limited Edition érkezett meg, a hozz járó kódokkal együtt adják. Ha megrendeléskor az emailedben benne volt hogy kapod az LE-t meg a dlcket akkor menj be ha nem házhoz szállítást kértél
-
Neoteric
addikt
Holnap megyek érte én is.. Alig várom a péntek délutánt. Party helyett bekockulok pár zacskó chipsel meg pizzával a hétvégére..
PSN: ne0teric_sAN
-
qad
senior tag
Ejha, remélem a multit is kijavították 10/10-es értékre.
-
SzlobiG
félisten
válasz Találtgyerek #27 üzenetére
Úgyse tudsz vele játszani péntekig.
-
Találtgyerek
veterán
Nagyon jó értékelést kapott,lassan megérkezhetne már.
06-3o/9759I39
-
leonejoci2
tag
Huhhh,nem lehet rossz ilyen értékelésekkel!
....majd kipróbálom.....Ne verj át, mert én sem teszem!Előreutalás ill. előre postázás csak annak akivel már bizniszeltem!
-
blackydan
senior tag
Így legyen
-
kovsol
titán
válasz WongFeiHong #7 üzenetére
Írták, hogy ma már személyesen átvehető, de én rákérdeztem, hogy a futár mikor jön, nehogy holnap jöjjön és én meg melózom, de azt írták szerdán jön a futár majd.
mod:
Látom elkéstem vele.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem csak azt.IGN pl értékelte hogy "robosztus" a multi.
(#13) Mukorka
Nem voltak ahhoz egy kicsit kevesen?Meg a játék holnap jelenik meg.
Az 576Kbyte külön teszteket ír a single player részről, és pár nappal később leadják külön a multi tesztet.tapasztalatot a megjelenés után lehet gyűjteni.
Na mindegy...[ Szerkesztve ]
-
Gude
senior tag
szeretettel várom a postás bácsit
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
SzlobiG
félisten
Igen a futár akkor hozza, de személyesen már be lehet menni érte.
-
ProEvoFan
nagyúr
Szuper értékelések.Erre számítottunk.
Valaki mondja meg nekem, hogy lehet értékelni úgy egy játékot, ha nem játszanak multival? -
Mukorka
addikt
Jaja, én meg addig max nézhetem a dobozt, nem vagyok előrébb
-
Alexios
veterán
Csak jelenne már meg
-
Mukorka
addikt
Ma már átvehető a CDG-nél az LE
-
WongFeiHong
senior tag
De várom már a szerdát hogy hozza a futár.
-
dokee78
félisten
Nem lesz rossz ilyen értékelésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest