Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gude
senior tag
Azért a batmanus Sam Fishernek hasonlet erős
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Воланд
titán
Szintén. Már kezdtem gondolkodni, hogy hallottam-e mostanában új sc részről, mikor megjelent a bőregér és lecsapta Samet.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Tituka
senior tag
ez úgymond csak kedvcsináló
Skizofrén vagyok, és én is...
-
elithun
őstag
Batman bepancsol Sam Fishernek.
Nagyon várós a játék.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Sicilian
addikt
Sokat nem tudtunk meg belőle, de kedvcsinálónak jó volt..
nothing is true everything is permitted..
-
Zack Fair
csendes tag
Nagyon várós!
-
Gude
senior tag
Nagyon jó a hasonlat
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
- = Zk = -
félisten
..pont mint az otthoni televizió műsorok
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Gude
senior tag
Pontosan ilyen.Nézed,de nem mutat semmit
-
P00By
nagyúr
válasz pengegyerek #1 üzenetére
A teaser az ilyen!
-
pengegyerek
aktív tag
Ez jó nagy semmi volt
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest