- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Igazából a singleje hihetetlen unalmas akárcsak a codoké, de multiba nyilván jobb, sokan azért unták meg mert hiába van 50 szint ha kb 23-26-os szinten megvan az összes unlock. Bár én ezt a unlockosdit se csíptem már cod4-be se, cod2-be nincs és mégis játszanak vele sokan, tehát nem feltétlen erre alapul az hogy unalmas lesz vagy nem. Nekem pl mw2-ből bőven elég volt egy free weekend, mert az már kicsit átment ut/quake stílusú játékba. Én úgy gondolom hogy most már ezt elvárják hogy legyen egy fps-be szintlépés különben megunják a picsába, régen cod1-cod2-be erre nem volt szükség anélkül is jó volt. Az elvárások megváltoztak.
[ Szerkesztve ]
-
simi762
tag
Végül is eddig csak azt lehetet hallani az EA-tól, hogy Ők biza nem fonak kérni egy kanyit sem a DLC-ért, nemakarják azt a "hibát" elkövetni, mint az infinity az MW2-vel.
Na de istenem!
Akkor most mire is kellene bérmálkoznom, hogy mekkora f@sza gyerekek, hogy ingyen adják azt, ami már amúgy is megvan?
Az MW2-nél fizetni kell, de ot adnak is valamit.Izlések és ficamok külömbözőek, van akinek bejön, van akinek nem.
Én inkább fizettem, de légalább kaptam is valamit!
Itt ingyen van a semmi, amit ráadásul vastagbetükkel ki is emelniek![ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
nekem csak a multija miatt kellett a singlét el sem kezdtem,mondjuk a cod-oknál sem
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Dani811
aktív tag
Én már az első nap eladtam Boxról, mert hihetetlenül unalmas volt, rombolhatóság ide vagy oda, maradt az MW2...
-
nagyúr
Ott hagytam abba a játékot, hogy az egérrel körbenéztem... Meg ha letérsz az útról akkor szól a játék.. Könyörgöm, 2010-ben ne 3 méteren kelljen már mászkálnom....
Ja kb 20 percet azért játszottam vele..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
HS 2142
őstag
válasz BloodyEddie #13 üzenetére
Nem is igazán ez a baj, hanem az, hogy a rajongók nem készíthetnek újakat.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Gude
senior tag
Kellene
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
keIdor
titán
Elég unalmas a játék, 20-as szinten abba is hagytam...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
HS 2142
őstag
válasz BloodyEddie #8 üzenetére
10 map van jelenleg 4 játékmódban elosztva: Rush(7), Conquest(7), Squad Rush (5), Squad Deatmatch (5). AZ Onslaught az említett 10 fajta térképből 4 változatát hozná.
Azért írták a többiek, hogy új map kellene, mert a játék megjelenésekor is ugyanez a 10 volt, csak kevesebb játékmódban voltak ugye elérhetőek, de szerintem e tendencia alapján az összes módban el akarják érni a 10-es számot, csak azután (már ha addigra nem felejti el a DICE az új MOH miatt) várhatunk bármi újat....
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
macman507
aktív tag
Hát ez szuper, tényleg én már el is felejtettem, hogy voltak olyan "map dlc"-k, amiket még csak ha jól emlékszem le sem kellett tölteni, mert már a játékban voltak, semmi új map, csak a régiek kicsit más útvonalon kb ennyi volt. Jó hogy már nem játszok ezzel a játékkal, így annyira nem zavar ez a hír, de akkor is..
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
HyP3b0y
senior tag
Jöhetne már tényleg map, mert már unom őket...pedig az össz játék időm nincs még 1 nap..
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
hommeros
őstag
a map dlc-k jó nagy átverések voltak, csak unlock, semmi több.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
aram01
nagyúr
túl egyszerű lenne az élet ha velünk nem b@sznának ki
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Narxis
nagyúr
Durva, már egy DLC-nél is reménykedni kell...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
v!ct0y
veterán
Egy-két új map jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest