- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Elhiszem neked, de én nem mondtam, hogy ez a jobb vagy az a jobb, meg azt se hogy egyik miért jobb mint a másik, de arra a nyakam felteszem, hogy nem lesz veszélyben a BFBC2-től a CoD6 eladási pozíciója.
Nekem személy szerint a single része mind két játéknak hasonlóan tetszett, mondjuk ahogy jöttek ki a CoD részek a 2 óta, annál kevesebbet multiztam rajtuk, így a 6-on 1 percet sem játszottam.
Talán a BC2-t ki fogom próbálni.
Nézek most egy statisztikát és a helyzet a következő:
2. Call of Duty 4: Modern Warfare
3. Battlefield: Bad Company 2
4. Call of Duty 2
5. Call of Duty: Modern Warfare 2
...
9. Battlefield 2
...
13. Call of Duty
...
21. Call of Duty: World At War
Itt is jól látszik a CoD6 multis "sikere".[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Fortissimus
őstag
jo lenne ismerni a pontos eladasi szamokat kulon-kulon
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...Keep your eye on the donut and not on the hole
-
-
félisten
válasz jozefgucci1 #20 üzenetére
Ha csak házon belül maradunk: [link]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
menalcas
őstag
Annyira azért ne szállj el a BC2 től valószinűleg sose fog fogyni annyi mint MW2 ből
Meg várjuk ki a végét, jelenleg van bőven nyűg a BC2 vel, ha lecsengett a hisztéria és majd lesz használtan aki megszabadul tőle 6K ért lehet benevezek rá, csak előtte kipróbálom mennyit sikerult javitani a bugtengeren amiben úszott a béta .
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Crytek
nagyúr
Eladási adatokra kíváncsi vagyok már!
De az már köztudott egyik fejlesztő mondta is PC-n sokkal többen tolják mint a két konzolon összesen!Next PC Upgrade: 2022
-
@rglaaf
veterán
Semmit nem hoz a jövő lecseng itt is a hype utána megmarad rétegjátéknak
PSN:BiZzare_0 ️
-
menalcas
őstag
Jah, angliában PC-n ami tudjuk hogy az angliai eladások 5%-t tette ki
Amit aláírok, hogy a hangok tényleg űber faxák benne, viszont a fegyverek skinjeit 2006os szinvonalal helyezném egy szintre ....Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
CSiMi_
tag
Veszélyezteti??? Ezt hogy értsem... A Modern Warfare 2-t leginkább az veszélyezteti, hogy brutálisan gagyira sikerült, mind képileg, hangefektileg, és játszhatóságilag. Viszont ez a BC2 olyan jó, hogy évek óta ez az első játék amit eredetiben megvettem...
EP45 DS3, E8400 E0 (3,78 GHz), OCZ reaper 4GB kit (5-5-5-12 (1120 MHz)), Zotac GTX 260, OCZ 500W-táp Razer DeathAdder v2 (3500dpi), Logitech G35, LG flatron 22' 1080p .
-
Cathulhu
addikt
Erdekelne az eladas platformonkenti lebontasban. Titkos vagyam, hogy bebizonyitsa most a PC kozosseg, hogy a battlefieldet igenis nekik teremtettek, es mocsoksag kihagyni belole, foleg hulye indokokkal
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Sicilian
addikt
Meglátjuk, van esély a veszélyre
nothing is true everything is permitted..
-
Pubszon
veterán
Szvsz az MW2-t nem is fogja veszélyeztetni...
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s