Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Kipróbáltam, nagyon vacak, ment a kukába. Ellentétben a filmmel!
-
RoyalFlush
őstag
Egy a The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 stratégiai játékhoz hasonló megvalósítást viszont szívesen fogadnék.
-
iwu
addikt
válasz
horrortown #37 üzenetére
jah, arra mléxm...
thx. -
horrortown
csendes tag
az első pályán, amikor átmentél az avatárodba, és Harper doktor után kell kémkedni, akkor egy tisztáson vagy, és odamegy Falcon néhány katonával. Harper győzköd, hogy állj át a na'vik oldalára, mert az emberek csak pusztítanak itt. Neked pedig el kell döntened, hogy a katonákra lősz-e vagy az avatáros Harper dokira.
Amúgy egyértelmű hogy ez a feladat, mert elég hosszadalmasan fejti ki az érveit -
iwu
addikt
válasz
antikomcsi #35 üzenetére
nem...
hacsak nem az , hogy lehet vezetni a nagymadarat a végén, de semmire nem jó, csak sima transport...
amúgy hogy lehet avatarral játszani? én azt meg sem találtam...
üdw,iwu -
antikomcsi
veterán
Akkor nem vagyok egyedül.
Megyek, megyek, hátha jó lesz, de baromi uncsi ez a játék.
Lesz benne valami, amiért érdemes tovább menni? Mert ha ennyi az egész nem pazarlom tovább az időt rá.
-
KubanitoS
veterán
"garafika 10/10, játékélmény 10/2 ..."
Úgy bizony!
A grafika (és valamelyest a zene) lazán vissza tudná adni a film hangulatát, ha nem lenne ez a gagyi körítés. Nem tudom megfogalmazni, ki kell próbálni és az ember érezni fogja. Olyan béna az egész.
Ha kicserélnék az Avataros grafikát + hangokat valami másra, csak egy újabb agyatlan lövöldözős játékot kapnánk, amely lazán eltűnne a süllyesztőben.
-
RoyalFlush
őstag
Gameplay videó alapján nem jött be (elég unalmasnak, vontatottnak tűnik, a párbeszédek olykor meglehetősen erőltetettek), többet vártam volna tőle
-
pincehely
addikt
Hát nem tudom, a grafika tényleg szép, de a játék unalmas, bugos, és elnagyolt.
-
DerStauner
senior tag
emberrel sokkal könnyebb.
-
DerStauner
senior tag
érdekes mód, az avatar-os játékmenetben végig 35-40 fps volt. viszont az emberes pályákon ugyanazokkal a beállításokkal csak 18-25 fps.
-
iwu
addikt
válasz
DerStauner #26 üzenetére
én emberrel toltam...de legyen igazad. megnézem,mit tud az avatar.
-
iwu
addikt
hali!
garafika 10/10, játékélmény 10/2 ...
nagyon tré lett szerintem.
AI zéró. van , hogy gugol a fűben , és tarkón lövöd, van amikor meg 10en rádrohannak és mozdulni sem tudsz...üdw,iwu
-
Manbal
senior tag
Sztem ez a játék grafikailag ott van a top 5-ben!
8x AAval ultra beállítások mellett gyöngyörűen néz ki! Persze lehet csak ATival
Nemtudom miért húzták le ennyire...A játékmenet tényleg arcade eléggé, de azért elég jól visszaadja a filmben tapasztalt dolgokat! nálam olyan 8/10-es az összhatás.
-
Sirandrish
legenda
válasz
DerStauner #21 üzenetére
vagyogatok pedig
-
DerStauner
senior tag
válasz
Sirandrish #20 üzenetére
régen láttalak a fórumon.
-
Sirandrish
legenda
ha a játék csak fele olyan rossz mint amennyire ezeken a videókon kinéz akkor már nem ér többet 6pontnál
-
neduddgi
aktív tag
A Star Wars óta nem volt ilyen "világteremtő" film.
Ehhez nem könnyű méltó játékot írni, még talán a Blizzard megpróbálhatná, de lehet, hogy nekik sem sikerülne..
-
Prof01
veterán
Nem olyan rossz ez.
-
feka007
veterán
A film nekem nagyon bejött, tegnap láttam moziban 3D-ben, szerintem idén a legjobb film. Játékadaptációk meg 95%-ban mindig gagyik..
-
HaaS
addikt
Hát én most vagyok csak túl a filmen, de ez valami elképesztő. Zseniális. Csodálatos. Egy álom... mindenki tűnés a moziba! Szemüveget fel
!
-
P00By
nagyúr
A videók alapján nem csodálom
-
scyllafren
senior tag
Én addig meg se nézem a játékot, amíg a filmet meg nem néztem, a potenciális spoilerek miatt...
-
ChromeX
addikt
nekem a demo bejott biztos nem kaptak elég pénzt a tesztelo portálok igy egy kicsit lefele kerekitettek, pont volt egy ilyen beszélgetés valamaminek a kapcsán nem rég itt.
-
Kr/\toS
senior tag
Hát ez sajna elég tré. A film viszont szvsz jó lesz.
-
PowerBuldog
veterán
Magyarán ez is egy szokványos "filmes játék". Meg se lepődtem.
-
Fortissimus
őstag
a video utan en se vagyok elajulva, inkabb a film
-
Zsoccc
senior tag
válasz
horvathkrisz #3 üzenetére
Sőt még DS-re is fog jönni valószínűleg, de általában ezek a portok nem igazán ugyan azt nyújtják mint az eredeti játék, és a tesztek se azokra vonatkoznak, de ha úgy érzed, hogy ezt jó lenne feltüntetni, akkor bekattintom.
-
nrgia
őstag
A demót azért kipróbálom majd....
-
horvathkrisz
addikt
Elméletileg megjelenik PSP-re is, azt miért nem ítrtátok ki? [link]
"Heti játékmegjelenések, december 5-ig
PlayStation Portable:
- James Cameron's Avatar: The Game" -
misx
senior tag
5/10
Jujj, ez nem jó.
-
LackoMester
addikt
sokat várok a gametól lehet,h.csalódás lesz,de azért én kipróbálom...nemnéz ki rosszul....
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest