Hirdetés
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Le Mans Ultimate
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Steam topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Játékmenet baromi unalmas, történet gyakorlatilag nincs, érdektelen, izgalmat maximálisan nélkülöző korokban kell mászkálni.
Az első részre ebből az első tényleg igaz volt, az marha monoton lett. Az egy nem sokkal átlag feletti játék volt számomra. A 2. viszont mindent visz nálam, egyértelműen az utóbbi évek egyik legjobb alkotása.
Persze kinek mi tetszik, van akinek a szórakozást az jelenti, ha CoD-ban 0-24 oszthatja a headshotokat gép módjára, van akinek ha egy hangulatos világban és jól kidolgozott történetben merülhet el. No offense.
-
spejci
tag
A 2 után már nagyon várom remélem min. olyan jó lesz.
-
fpeter07
veterán
Jó kis trilógia lesz. Vagy quadrológia inkább. Az első rész színtere jobban tetszett. Az viszont igaz hogy sokkal tartalmasabb lett a folytatás. Még a vége felé is van újítás.
-
Gabr
tag
Lehet meg fogtok utálni, de szerintem ez egy iszonyat gyenge játék, az első kettő részt is beleértve. Én boxon próbáltam az első részt, és egyszerűen nem értem, hogy mit eszik ebben a nép. Játékmenet baromi unalmas, történet gyakorlatilag nincs, érdektelen, izgalmat maximálisan nélkülöző korokban kell mászkálni. Már ezt a videót is fárasztó nézni. Grafikailag nincs baj, az marhajó, de minden más átlag alatti.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
-
james001
veterán
most játszottam ki nemrég a 2-t úgyhogy jöhetne már az a november
https://psnprofiles.com/kazama001
-
keIdor
titán
Hú de jól néz ki, a 2 2009 legjobbja volt szerintem, úgyhogy nagyon várom már a Novembert.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
S0m30n3
aktív tag
Lemaradtam valamiről? Most mégis kiadják PC-re novemberben? Az jó lenne. Vagy csak el lett most írva? Sajnos ez a valószínűbb.
Amúgy nagyon várom már, szerintem ez lesz az első olyan játék, amit rögtön megveszek, és nem várok fél évet mire lemegy az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Yettel topik
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest