Új hozzászólás Aktív témák
-
Persie12
aktív tag
Sziasztok, tudom hogy nem Star Wars, de ea játék. Pár napja amikor öcsém játszani szeretett volna a Fifa 20-al arra lett figyelmes hogy egyes játékosok nem az aktuális idénynek megfelelően szerepelnek a csapatokban. Látom hogy kiírja a program hogy kapcsolódjak az internethez. Rányomtam, erre bedobott egy teljesen idegen email címet hogy arra küldi majd a megerősítő kódot. Nem tudom mit tegyek. Jelszót változtattam, azóta egyáltalán nem tölti be a játékot. Van valami ötletetek hogy hogyan tudnék újra bejelentkezni a jó email címmel? Ps4-em van. Előre is köszi!
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
tibaimp
nagyúr
Van még "aranylemez" vagy ez ma már csak megszokás?
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Medocsabi
addikt
válasz szupermacs #10 üzenetére
Mer mér? (egyébként igen konzolra veszem, és az első héten eladom minimális bukóval)
-
myckey
veterán
Az igen!
Remélem tetszeni fog....De ha esetleg...nem úgy lenne, ahogy....akkor ne jer elém vasvillával.
Én az infot hozom, senkibe nem beszélek bele semmit. Sőt, inkább vagyok visszafogott, ami a végső elbírálást illeti.De azért,
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Montanaxy
aktív tag
Előrendelve, a linkek meggyőztek myckey-től.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz szupermacs #4 üzenetére
Ilyen ez a mikiegér biznisz.....
Mindenesetre ezt még mindig jobban díjazom, mint az új filmeket....( bár egy ott is igazán tetszett ) .
persze ez szubjektív ! másnak bejön az összes !Ellenben a Jedi: Fallen Order, legalább olyan korba visz el, ami a Klasszikus SW filmek kezdetének a környéke ( a Birodalom felemelkedés és 66-os parancs )....amit nem sok téma dolgoz fel, vagyis csak egy képregény Vaderrel kapcsolatosan. Amire hagyatkozik is a játék, többek között.
De minden ízlés kérdése.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz szupermacs #2 üzenetére
Nem igazi...mese.
Ami a messzi messzi galaxisban játszódik.Mellékesen a Kánon részét képezi, -ezt az apróságot leszámítva- persze nem sok köze van a SW -hoz..
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
Az SW játék ami nem is igazi SW játék.
-
GodGamer5
addikt
Most készül hozzá a 20gigás peccs...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest