Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Nem szeretem multiban ezeket az óriási pályákat, amiket itt beharangoznak. Szerintem a dolog igazán élvezetes része a hentelés, nem az ellenfelek keresése. A kedvenc pályáim eddig a Mountain Ambush, meg a Bridge Crossing, Farm Raid voltak. A nagy pályákon csak akkor érdekes a dolog, ha elég sokan vannak a szerón. De mondjuk egy 20-30 fős szerveren egy városnyi pálya elég unalmas lehet. Főleg, ha az utolsó egy-két emberre vár a másik 20, h megtalálják végre egymást a pályán...
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
hommeros
őstag
válasz p3rgam3nt #11 üzenetére
ahha. fú de jó már.
Még szerencse, hogy csak játszani akarok. maradok modern warfarenal.Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
tacsk0
aktív tag
válasz p3rgam3nt #11 üzenetére
Hello
Teljesen igazad van, en az eloddel jatszottam neten! Itt nem a grafikan van a hangsuly hanem a csapatmunkan!
Sokan kicikiztek a jatekot foleg az elso 3hsz, de javaslom nekik, hogy porbaljak ki!Meg valaki hozzaszolt hogy airsoft, az aztan nagyon realisztikus dolog, muanyag gaz/elektro hajtasu fegyverekkel muanyag golyokat lovoldozni! Tudod hova kell elmenni??? Idegen legio.... ott megkapod a valosagot es az ingyen fejfat......
Udv tacsek
[ Szerkesztve ]
-
Quiksilver
aktív tag
válasz ungarisch #12 üzenetére
Hát ez a gépigény manapság már alap követelmény szerintem. A 3Ghz-s procinál nyilván nem egy Quad-ra gondoltak a 2 giga ram a mai napokban már nagyon alap dolognak számít. Mondjuk a bökkenő a VGA-nál van hisz csak annyi van megjelölve, hogy 256-os. De kövezzetek meg ha rosszul látom a dolgot
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
p3rgam3nt
tag
Ezt a játékot az amcsi hadsereg készítteti.Itt nem ugrasz 4 métert oldalra és nem ugrasz majdnem a felhő tetejére.Ég és föld a cod és tsai valamint az Americas Army.Itt a csapatmunka a lényeg.Ha leszednek kénytelen vagy megvárni a kör végét , nem ébredsz fel valamelyik sikátorban.
A fegyók a háttérben valódiak!Egy online játékban sztem nem a grafika a lényeg.
Ebben a játékban egy kiképzéssel indítasz , csak utána lehet szerverre felmenni.
Akit érdekel a játék (jelenleg a 2.8.4.1 a legfrissebb) , itt tájékozódhat :
Hivatalos oldal
AA3
Hivatalos magyar oldal
PH fórum"Elég szar a helyzet mostanában. Férges az alma, savanyú a narancs, csak a dió kemény és hozza a formáját." -grelekin
-
feka007
veterán
Ha már meg akarja vki tudni hogy milyen a katonaság, akkor menjen el Airsoftozni, többet kap belőle mint egy ilyen gameben...
-
Nunder
őstag
Nem is kell az eget verő grafika. Minek kell mindenkinek olyan grafikai motor amit alig bír kihajtani a gépe?! Ha a játékélmény jó az mindenért kárpótol, legalábbis engem. Mikorra várható a játék?
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
törölt tag
Videót csak most nézem, nekem az ilyen grafikával semmi bajom, bőven elég. Azért meg leborulok a fejlesztők elött, ha megoldják az golyó elől ugrándozást, amivel nyomultak a nyomik codban is
-
törölt tag
Ha jól tudom ez a játék azért ingyenes, mert a hadsereg adatja ki, toborzási céllal. Na most a fő merítésük, hogy mondjam finoman, a gettómanek és vidéki suttyók, akiknek jellemzően nincs geforce 1000^34xgta kártyájuk, örülnek, ha számítógép van.
-
morfondőr
őstag
Hát a grafika az lehet másodlagos, de azért az animációkra jobban oda kéne figyelni. Ha viszont a játékmenet jó lesz, akkor még lehet belőle vmi. De szvsz egy ofp 2 v. arma 2-vel nem fog versenyezni!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Zsoccc
senior tag
-
Tituszazeb
tag
Biztos attól realista, mert a stúdióban, ahol készült a játék sok fegyvermakett van kirakva..
A Battlefield 2 kb 4 évvel ezelőtt hasonlóan nézett ki, még az is lehet, hogy jobbanKérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
ferencka
tag
háááát nemegy szép játék.eddig legalábbis a közepes alját súrolja jóindulattal és szódával.
Az a baj hogy egyes embereknek kiskorukban sokmindent megengedtek............csak a gázt nem!
-
Lacix29
őstag
Őőőő, akkor most ezt nevezik realizmusnak ?
Biztos nem a grafikára és az animációra értették.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
- Nikon Z 70-180mm f2.8 Objektív Magyar Vásárlás 1,5 év garanciával Eladó 70-200mm 70-200
- Synology DS713+ típusú 2 lemezes NAS 4GB memóriával
- Keresek: Ryzen 7700 / 7900 / 9600x / 9700x
- The Last of Us Part 1 Deluxe Edition Steam
- Új HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H 32GB 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest