Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz ProEvoFan #32 üzenetére
"Aki most méltatja a 24 óránkénti egyszeri bejelentkezést, arra kiváncsi lennék mit reagálna, ha több napi kemény meló után leülne játszani, de a net probléma miatt nem kapcsolna be az X1..."
Peldaul leul es konyvet olvas, vagy a csaladjaval, barataival, emberekel beszelget. Vagy talal valami hasznos elfoglatsagot. Persze ertem en es nem is akkarom megmondani, hogy ki mit es hogyan hasznalja fel a szabaidejet, de ahogy forumokat olvasgatok egyesek ugy allnak mar hozza a szorakoztato elektronikai termekehez (belertve a konzolt, PC-t, TV-t, telefon/tablagepet) mint ha alanyi jogon jaro letszukseglet lenne. Komoly problema szerintem, hogy ha egyeseknek mara a kikapcsolodas egyenlo a technologiai eszkozoktol valo fugestol. Az meg higy egy nyaralasra ki mit vissz magaval az egyeni reszletkerdes, de szeribtem a nyaralasnak pont az a lenyege, hogy kiszabadulj egy kicsit a mai technokrata vilagunkbol egy kicsit. Persze ez is egyen fuggo dolog.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Path of Exile 2
- Milyen NAS-t vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest