- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
válasz Találtgyerek #17 üzenetére
viszont szerintem egy használt Xboxot (nekem még újat is ) simán megér egy ilyen játék... közepes VGA kártya árából megvan, és ha nincs TV-d akkor monitoron is tudod játaszani egy olcsó átalakítóval...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Gomez86
őstag
válasz Találtgyerek #15 üzenetére
Biztosan nem lesz PC-re sajnos. Ez az XBox egyik húzó címe. nem mondanának le az exkluzivitásról.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Találtgyerek
veterán
Most én vagyok tudatlan és pc-re is lesz Forza 4?Csak,mert a pc-s hírek között van.
06-3o/9759I39
-
Gomez86
őstag
Tudom nem nekem szól, de azért válaszolok Szerintem egészen jó lett. Én rászántam a pénteket (szabin voltam) és nyomtuk egész nap egy haverommal. Olyan mint a 3 csak javítottak pár dolgon és az AI életszerűbb lett. Viszont ezért bénább is...
A graf szép, bár azzal eddíg sem volt baj...
A kinect is poén, de az autóbejárás jobban tetszik benne, mint a vezetés levegőben tartott kézzel...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TazLeacher #1 üzenetére
Mert a Brit eladási lista mutatja mi az aktuális trend.USA-val egyetemben itt adják el a legtöbb újonnan megjelent játékokat.
Szerintem -
pzstm
titán
esetleg ha lennének darabszám adatok is az mégjobb lenne (akár országonként akár összesen lebontva...különösen a frissí camek tekintetében)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Tegnap este már megtörtént (még ha csak nagyon keveset is tudtam), sőt öcsémmel kipróbáltuk a Kinectes megoldást és mókázni meg röhögni teljesen jó. (kár hogy a gáz meg a fék automatikus)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
-
Ateszzero
őstag
válasz TazLeacher #1 üzenetére
Ezt a dolgot én sem értem, de valaki elmagyarázhatná miért nem a magyar adatokat teszik ki minden híroldalon.
-
mephi666
nagyúr
forza4-en nem lepődök meg bár a kezemben tarthatnám már!
7. sötét lelkek? wtf? vagy ez a dark souls lenne?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
TazLeacher
nagyúr
Miért mindig a "brit eladási" lista a hír? Tudom, hogy itthon kevés fogy, de nem lehetne a magyart hírezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Delta Force (2024)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Androidos fejegységek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen egeret válasszak?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest