Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füge007
senior tag
válasz anjani182 #36 üzenetére
Nem volt embertelen, csak nehéz, de 2 nap alatt megszoktad, és az akkoriban amit ott kerestem nem volt rossz lóvé. Bár én az első után már ingyen is elmentem volna! Sajnáltam volna így utólag, hogy kihagyom. Természetesen ehhez ismerni kell a rendszerváltás előtti "puha" éveket. Nem akarom védeni azt a rendszert, isten ments, de, hogy sokkal emberibb volt, az tuti! Nem a pénzről szólt, sőt nem is volt ez téma! Mos meg megkérdezik a csajok, hogy milyen verdával jöttél a szórakozó helyre, mert ugye most ez a legfontosabb. De eltértünk a tárgytól, jó hely volt az építőtábor, barátságok, szerelmek szövődtek, esténkét nagyokat buliztunk, ÉLTÜNK így csupa nagy betűvel. Szóval a nehézségek ellenére is szerettük, és visszajártunk.
Füge
-
Füge007
senior tag
Grat az íráshoz, bennem is felelevenedtek az emlékek! Kislippón voltam többször is címerezni, nagyon szerettem, a munka sem volt vészes, de a körítés, jó bulik, csajozás, ivászat, nagy szerelmek. Jó pénzt is kaptunk, abban az időben kimondott jónak számított, de nem a pénz motivált, a jó csapat. A tanárok is lazára vették a figurát, nem nagyon csesztettek, még akkor sem küldtek el amikor dobtam egy rókát a sátrunkba. Az olcsó csempészett jugó konyak megtette a hatását Emlékszem először nem akartam menni, utána meg már Januárban felírattam magam, hogy biztos legyen helyem. A legjobb az egészben talán az volt, hogy nem kérdezték mid van, mik a szüleid, ha jó fej voltál befogadott a társaság, ha nem akkor meg így jártál. Szabad, és gondtalan idők voltak számomra, talán az útólsó felhőtlen nyaraim.
Füge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Elite: Dangerous
- Formula-1
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest