- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
Egyébként a vicc, hogy pont ezt a két játékot játszottam amik még tetszettek is.
A Zelda twilight princess volt azt hiszem az aktuális rész: baromi jó játék volt, csak állandóan azt éreztem, hogy minek ide a mozgásérzékelő... nem lett volna elég egy sima controller? És akkor még annyira nem volt tökéletes az irányítás, sokszor nyűg volt a remote.
A RE-ből pedig a ... Umbrella Chronicles-el játszottam, ilyen játéktermi lövölde volt, egész pofás, csak kb. 20 perc után már görcsbe állt a kezem folyamatosan a képernyőre célozni, szóval ez a játék nem bírta túl sokáig. Utána jelent meg a Zapper kieg. csak itthon baromi drága volt, külföldön meg elfogyott... de végül jól döntöttem és eladtam az egész gépet hál'istennek alig buktam rajta pár ezer forintot...
@Morden: nem tartom cikinek, és azért irtam, hogy járatlan mert aki tudja mi az a mozgás, és esetleg aktivan sportol, vagy átlagos szinten karbantartja magát, annak ilyenre nincs szüksége, mert visszafejlődés a zárt szobában gubbasztani. A Margit sziget pedig csak példa volt, rengeteg módon lehet mozogni, akár olcsón akár drágán mást is...
A "meggyőznek, hogy szükséged van rá"-t pedig továbbra is tartom, sajnos ez az alapja a mai fogyasztói társadalomnak, ez a HYPE pl. Hány olyan dolog van biztos vagyok benne, hogy Neked is volt amikor megvettél valamit és 'piac után minden kofa nagyon okos' alapon elég gyorsan rájöttél, hogy mi a jó istennek kellett ez? Én legutóbb a gépembe vettem új CPU-t és RAM-okat. Valag pénzt elköltöttem, gondoltam majd jó lesz jön a Final Fantasy XIV meg amúgy is... utóbbi játék ól lebőgött, szerencsére nem vettem meg, a cuccok pedig sz*rt sem érnek, mmorpg nem jön normális tavaszig, minden mást pedig 360-on játszom. Gyűjthettem volna inkább TV-re, hogy ne a monitoromon kelljen konzolozni (inkább kanapéból á lá Alan Wake ).
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
Jander
senior tag
Pont hogy volt Wii-m és azért is adtam el, mert rohadtul nem érdekelt az x-1 gagyi játék ami megpróbált ugrálásra bírni még talán a zapper kiegészítő tetszett a legjobban, csak egy FPS játéknál órákig vállhoz tartani egy kontrollert, kösz de kösz nem Ha jobb lett volna a játékok grafikája akkor sem érdekelt volna, gyorsan eladtam a gépet pár hónap után, mert asszony sem játszott vele 1-2 óránál többet 1 hónapban.
Előnyünk pedig szerintem nem igazán származik belőle, mivel nem kimondottan vetélytársak pont a felhasználói bázis miatt. Aki vett egy Wii Fit-et (márpedig több 10 millióan tették) nem fog venni PS3-at és Move-ot még méregdrágán, és ugyanez a X/Kinect combora is vonatkozik, a legtöbb casual játékosnak nem számít az, hogy jobb a grafika. Neked pedig mint hardcore(abb) játékosnak annyiért adják el a Move-ot amennyiért nem sajnálják! Jól látszik is, hogy jóval drágább mint a remote pedig ugyanazt tudja...
__
@Morden: én már a szobabiciklit is fenntartásokkal kezelem, bár annyi előnye van, hogy nagy hidegben már nem megyek ki tekerni, tehát egy 2-3-4 hónapra a tekerés szerelmeseinek igenis jól jön egy szobakerékpár. De egy lépegető deszka ami nyomásérzékeny, vagy egy TV-ből beszélő személyi edző otthon... hááát szerintem ezeket tipikusan a témában járatlan casual felhasználóknak célozzák, de hát ez van, fogyasztói társadalom. Úgy csinálják, hogy érezd neked erre szükséged van, pedig nincs: csak ki kéne menni futni egy-két kört a Margit szigetre és máris több értelme volt a mozgásnak mint helyben ugrálni egy fehér digitális-mérlegen.
Én az egészet azért sajnálom, mert van rá példa, hogy régi motoros fejlesztő arcok (nem jut eszembe a Deus Ex atyja) áttérnek a pénzes casual játék témára... ami nekem pl. rossz
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest