- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #7713 üzenetére
Mit készítek meg? Be akarom dugni, akkut tölteni utastér oldalrók. Ha nem megy bele csak erővel eltörik a konzol amibe a foglalat lesz. (Én komolyan nem értem minden áldott nap olyan dolgokat értenek tőlem fordítva ami sztem meg szög egyenes. Múlt éjjel 3* kérdeztem meg kollégám , érted mit akarok csinálni? Igen, hát kra nem oda mentem a vonattal. Mondom neki reggelig kerülj el mert nykaon verlek.)
A fő gond h nem látjatok miről van szó. Kína meg nem küld csak sokat darabra és pénzt kidobni arra hogy hátha jó nem fogok. A képek videók nem adják át mennyire erősen tart benne vagy mennyire erősen kell beletolni h stabil legyen. Mágnest néztem, de úgy látom könnyen össze tud érni a két polaritás még bedugom. Amúgy jó lenne, nem kell vakon a kormány alatt a csatit keresni.
Ha kb olyan mint egy sata csari amit kb 10 éve nem láttam, de emlékeim még vannak akkor amúgy jó lehet valamelyik XT csati.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest