Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZolee
csendes tag
válasz
Freddy TNT #1081 üzenetére
Mennyi az esélye, hogy 10 éven belül normál használat alatt 2 Raptor valamelyike meghaljon?! Nekem most van egy 14Gbos Quantum HDDm ami legalabb 13-14 éves és még mindig szuperül muzsikál...
-
ZsZolee
csendes tag
válasz
Freddy TNT #1074 üzenetére
Köszi szépen a segitséget! Én is úgy döntöttem, hogy 2 Raptort veszek és RAID0ba kötöm. Raid 0ba lehet particiókat készíteni? Illetve van valami veszteség a particiók létrehozása után?
-
ZsZolee
csendes tag
Akkor most megéri a 2*74GBos vagy annyival nem tud többet, mint amennyibe kerül?! Ezért nem tudom eldönteni, hogy 1 darab 150Gbos vagy 2*74GBos?!
-
ZsZolee
csendes tag
Köszönöm szépen a tanácsokat! Viszonylag kevés program töltödik be és kb.1-2 hónapos az xp és én az az óvatos tipusú ember vagyok, azaz én ügyelek arra, hogy ne legyen agyon használva. A winyo élete egy másk programmal régebben megnéztem és még 99%os volt szóval szerintem igen jó álapotban van. Mostmár csak az a kérdés, hogy 1 vagy 2 74gb raptort érdemes venni?! Azt kellene tudni, hogy mi a 2 változat között a külömbség?!
-
ZsZolee
csendes tag
Vagy lehetne ez is talán egy kérdés: 1*150Gb-os vagy 2*74GB-os Raptor?!
-
ZsZolee
csendes tag
Jelenleg egy Maxtor 80GBos van IDE kábelre kötve szóval ettől biztos gyorsabb lesz a 74Gbos Raptor, csak kérdés hogy mennyivel lesz gyorsabb? Úgyértve jelenleg közel 1 perc kell a Winfos betöltéséhez (konfig: P4 820-as proci, 2*512MB Hynx 667 ram) szóval szerintem ez a gépnek nem kellene ennyire xar lenni, szóval biztos a HDD húzza vissza, ezért akartam, ha már költök rá akkor olyasmire költsek, ami a legjobb választás.
-
ZsZolee
csendes tag
Nem tudom ismeritek e az ABIT AW8-MAX alaplapot, hogy annak az Intel Matrix Raid beállitásnál előnyt élvez e az ember két 74GBos Raptorral vagy elhanyagolható a külömbség 1 Raptorral szemben? Ha van külömbség akkor mennyi? ( nem fontos a számszerü adat, de észrevehető, mondjuk Counter Strike Source betoltesnel vagy BF2 vagy Winfos betoltesnel?)
-
ZsZolee
csendes tag
Köszi szépen a segitő hozzaszólásokat, én elnézve a teszteket egy 74Gbos Raptort veszek vagy ha szerencsém van egy 150Gbosat.
-
ZsZolee
csendes tag
Sziasztok! Nagyon kezdő vagyok ezen a téren, de elhatároztam, hogy a lehető leggyorsabb HDD-t szeretném megvenni Raidbe kötve! Azt hallottam, hogy a vinyók közül a WD Raptor a leggyorsabb! (SCSI vinyokat nem nézve) Szóval igaz ez?! Tényleg gyorsabb mint bármelyik más vinyó? Ha igen, akkor mennyivel és melyik van a legközelebb a teljesitményükhöz?! Lécci irjatok választ, mert nagyon kellene a segitség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GTA V
- Vezetékes FEJhallgatók
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Több db 16TB HDD - WD DC HC550 és Seagate Exos x16 - foxpost az árban
- TOSHIBA MQ01ABF050 500GB-os 2.5" notebook HDD 100/100 eladó!
- Több db 14TB WD RED Plus (WD140EFFX) - foxpost az árban
- Több db 12TB WD HDD (WD120EMFZ, WD120EDAZ) - foxpost az árban
- Több db 12TB Seagate Barracuda Pro (ST12000DM007) - foxpost az árban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest