Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Jah, ez tervben is van, főleg a lányok szeretnének 4 játékos játékot, de nehéz lesz összehozni.
Haze meg alien biztos hogy nem, azért durva lenne. Az asszony is kitért a hitéből, hogy doomot - mármint a 93-a eredetit - játszom a 9 és 11 éves lányommal.
de méne gúglizzak rá?Viszont tényleg jó lenne valami 4 játékos game, ami családnak is jó. Amit észrevettem a ps3 játékok között a gyerek és csaj kompatibilis játék nagyon kevés van.
Arányaiban kevés.
Jah pár coop ötlet jöhet családi játékra akár hálóban is 2 gépen.
Teniszes játékaim vannak, esetleg little big planet, de mi lehet még?
Minecraftot kizárt, hogy játsszak.mod: jaaa... te akarod megvenni. értem. haze-t sok helyen láttam olcsón. az könnyű lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest