Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Hát én is kacérkodtam a gondolattal, hogy esetleg veszek a PC-m mellé majd jövő télen egy PS3-mat LCD TV-vel, így gondoltam írok a topikba. Amit biztos, hogy meg fogok venni (ha lesz PS3-ra), az a Gran Turismo 4 meg a Tekken sorozat legújabb része Mennyi lesz a PS3 induló ára? 120k?
-
M@trixfan
addikt
-
olbaidhun
őstag
Sziasztok! Olvastam néhány hírdetést és találtam olyan 40gb os ps3-at, ami még csak 2-3hónapos és alig 45e ftért vsztegetnék.. Megmo dom őszintén nekem csak néhány cím miatt kellene, és ugye a gow3 megjelenése is közeleg. Szerintetek megér nekem ennyit egy ilyen fat ps, vagy várjak kicsit a 60gigás árcsökkenéséig? A válaszokat elöre is köszönöm.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
olbaidhun
őstag
Sziasztok! Olvastam néhány hírdetést és találtam olyan 40gb os ps3-at, ami még csak 2-3hónapos és alig 45e ftért vsztegetnék.. Megmo dom őszintén nekem csak néhány cím miatt kellene, és ugye a gow3 megjelenése is közeleg. Szerintetek megér nekem ennyit egy ilyen fat ps, vagy várjak kicsit a 60gigás árcsökkenéséig? A válaszokat elöre is köszönöm.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
őstag
-
Az 1. hozzászólás a "Store-on vásárolt tartalom megosztása" része úgy tűnik mostanra megváltozott!
Egy haver accountját most vettük fel a gépre és nem enged letölteni semmit, mondván már 2 azaz kettő gépre meg van osztva az accountja!
"The PS3 system could not be activated. This content cannot be used.
Your account already has 2 PS3 systems activated for game content. To activate this PS3 system, you must deactivate another PS3 system.
For details, refer to the "System Activation" section of the online manual."Azt mondja a kolléga, hogy a régi 5-ös korlát valamikor lecsökkent 2-re!
:-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Íme az új Android Auto!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xbox Series X|S
- Arena Breakout: Infinite
- LG C1: megújult OLED tévé járt nálunk!
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest