Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz Dinomano #81837 üzenetére

WD1 újra.... biztos? :D Én nagyon szeretem, végigjátszottam anno pécén és tavaly újráztam a PS4-est PS5-ön. Gondoltam poén lenne a ps3-ast is végigtolni, megvettem és.... nos, konkrétan hányingerem van, olyan a szaggatás autózás közben (és azért sokat kell itt autózni is :D )... felteszem ez a motion sickness, de csak tipp, mert nekem nincs olyanom, még VR-ban sem igazán, de EBBEN fizikai rosszullétet okoz az fps.

Persze nem nyugodtam bele, akcióban megvettem a 360as változatot is, hátha ezesetben is jobb a boxos, de az se jobb sokkal (picit, talán). Úgyhogy most ott tartok, hogy a harmadik végigjátszásom lehet h XSX-en lesz (az xbox one változat azon 60fps-el megy) és a gen7-es végigjátszás kimarad kompletten.

Ha ismered a ps3-as WD1 állapotát és téged nem zavar, akkor nem szóltam, de ha nem és éppen megvennéd vagy valami... gondold át :D

Ami fura: a mai napig megy az online része a játéknak és mások is játszanak vele :D Tehát simán bejött multhéten a hacker az én "szingli játékomba", hogy majd meghekkel... ami őrületesen jó játékelem (segíthet neked, vagy a rendőröknek akár!).

Új hozzászólás Aktív témák