Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dinomano #81837 üzenetére
WD1 újra.... biztos?
Én nagyon szeretem, végigjátszottam anno pécén és tavaly újráztam a PS4-est PS5-ön. Gondoltam poén lenne a ps3-ast is végigtolni, megvettem és.... nos, konkrétan hányingerem van, olyan a szaggatás autózás közben (és azért sokat kell itt autózni is
)... felteszem ez a motion sickness, de csak tipp, mert nekem nincs olyanom, még VR-ban sem igazán, de EBBEN fizikai rosszullétet okoz az fps.
Persze nem nyugodtam bele, akcióban megvettem a 360as változatot is, hátha ezesetben is jobb a boxos, de az se jobb sokkal (picit, talán). Úgyhogy most ott tartok, hogy a harmadik végigjátszásom lehet h XSX-en lesz (az xbox one változat azon 60fps-el megy) és a gen7-es végigjátszás kimarad kompletten.
Ha ismered a ps3-as WD1 állapotát és téged nem zavar, akkor nem szóltam, de ha nem és éppen megvennéd vagy valami... gondold át
Ami fura: a mai napig megy az online része a játéknak és mások is játszanak vele
Tehát simán bejött multhéten a hacker az én "szingli játékomba", hogy majd meghekkel... ami őrületesen jó játékelem (segíthet neked, vagy a rendőröknek akár!).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest