Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Éppen költözésben vagyunk és miközben pakoltam a játékokat, nézem hogy itt is gyűjtögetnek mások ps3 játékokat. Igaz én már nagyjából megvagyok mindennel amiket szerettem volna, de akkor engedjétek meg hadd dicsekedjek én is néhány birtokomban lévő gyöngyszemről
A HD gyűjtemények közül a Jak and Daxter picit kakukktojás mert amerikai kiadás (ennek sokkal jobb a borítója) A többi HD játék meg nem érdekelt igazából, véleményem szerint egy Prince Of Persia, Hitman, vagy Splinter Cell PC-n sokkal de sokkal jobb, max grafikán, esetleg némi HD moddal, és EAX hang támogatással iszonyatosan jók, nem tudnék konzolon játszani velük.
Sokat ezek közül évekkel ezelőtt szereztem, nem is tudom jelenleg hol tarthat az áruk egy egy címnek, de örülök hogy anno volt egy kattanásom hogy kezdjek el ps3 címeket gyűjteni.
Visszatérve korábbi beszélgetésekhez, szerintem egy Resistance 3 vagy Killzone 3 mai napig teljesen jó és tudnék velük játszani. De valóban az első két rész felett már el járt az idő. Egy uncharted majdnem ugyanez, az első részt egyszer vittem ki, inkább tech demónak tűnt, viszont a második és harmadik rész mai napig a kedvencek között van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest