Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz arty #81671 üzenetére

Szerintem én feladom ezt a szériát, max tényleg még egyszer neki futok (nem sok esélyt látok rá :DDD), aztán lesz ami lesz. Ezt a gombkiosztásos dolgot sem értem, HD-ban legalább testre lehetett szabni (úgy értem, hogy gombonként) itt azt sem lehet. De olvastam azt is, hogy egy gombnyomásra guggolást csak a multiban lehet bekapcsolni, miért ? :DDD Fedezékes dolog is olyan, hogy első kipróbálás után hagytam az egészet.

PS4-ből én csak egy Pro-t vennék, de ez amúgy sem mostanában lesz. Viszont játékokat lehet elkezdek rá előre venni, olcsón lehet rá olyan címeket venni amik még érdekelnek is vagy játszottam velük pc-n. :D Majd kiderül hogy alakul, nekem egyenlőre elég ez is, gépen való játszást meg teljesen kukáztam (pedig rengetek lóvét ellőttem ott is, Steam-en 1500+ játékom van aminek a háromnegyedével soha nem játszottam :DDD).

Emulátorozáshoz én azóta sem nyúltam hozzá, PCSX2-őt nyomatnám ha úgy lenne, de jelenleg valahogy nem érdekel. :D RPCS3-val meg úgy vagyok minek, jó nekem ha az eredeti konzolon élvezem a játékokat. ;]

Ha már meglepetés, ezt kénytelen voltam behúzni. :D Manual meg egy kártyatartó nincs meg hozzá de ez legyen a legkevesebb.

Új hozzászólás Aktív témák