Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
válasz
kelzsoca #12661 üzenetére
Ez tény deha mondjuk az adott emberünk helyrehozza és jóáron eladja akkor akár vehet egy új slimet is belőle
Mondjuk az enyém is ugye 11 hónapos már(1 hónapja lett véve) és a joyon alig látszott akkor valami a használattól mikor megkaptam mostmeg mégannyi sem hála a takaritásaimnak. Azmeg hogy nem új engem már nemzavar talán a garancia hiánya ami bosszant igazán de nemtudok mittenni én akkoris imádom.Szerintem 60ért megérte, mert a FAT nagy vágyam volt és tény hogy a slim valamivel jobb-linux tökmindegy- de a kinézete még mindig elbűvöl amit egy slimről nem mondhatok el-szépnek azis szép de érted-.
Pl mindig mikor ránézek elfog a "dejóvételvoltbaszki" érzésSzóval röviden ha külsőre jó és helyrehozza akkor a legjobb amit tehet hogy eladja a cuccot és vesz egy slimet kis ráforditással
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest