Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
ABnormal #12889 üzenetére
Ismerem figure-t, szinte mindig pannyval tolja és tényleg nagyon ütős játékos, route2-n a legjobb.
Combo Seeker a neve, de asszem 6k rp 10 db, tehát drága, de az összes kombinációs lehetőséget kivetíti ha felszedsz egy itemet. Érdemes egyszer beruházni rá és megtanulni ha nem is az összeset, de sokat, a legegszerűbbeket meg szinte kötelező azoknak akik kombózni akarnak sokat.
Nekem a WRX csúszik de nagyon, jobban mint a vette enyhe kanyaroknál, vagy ha csak irányba rakom, nagyon sokat veszítek azzal (mivel billel játszom) h rángatom a kocsit a kis kanyarokban és ha egyszer megcsúszik egy banánhéjon és ellenkormányzok akkor megpördülök. Ez egy 4WD-től elég érdekes, eddig nem csinálta ezt, csak akkor ha tesztbe beleraktam az aero f+-t és a 4wd r-t, és ezek nincsenek most benne.
Paja: a vettén nem vettem észre semmit amit mondtál, nekem ugyanúgy megy mint eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max Fehér Titán 256GB
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Natúr Titán
- 4G/LTE! DELL 7320 DETACH MagyarLED - 13.3" Touch 100% sRGB FHD+ i5, 16/1TB WiFi6/TBolt4 GARI +SZÁMLA
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2027.11.09. Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5414 Rugged - i5-6G I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest