Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Tavaly jatszottuk vegig az elso harom reszt a kisfiammal. Ennek ellenere nem kellett ketszer kerni, hogy ujra belevessuk magunkat a kalandba.
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
addikt
A lemezes "gyűjteményes csomagról" mi hír, az hol marad?
Amúgy a trailer nagyon hangulatos lett, kimondottan meghozza az ember kedvét hozzá.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Sirandrish
legenda
Egyet balra, kettőt jobbra, hátra, gurulás és ugrás
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tlac
nagyúr
- 30 fps korlát a régi kinézettel
szerintem már az is nagy plusz, hogy egyáltalán beletették, mert egyébként sok értelme nincs
ha régi kinézet kellene, akkor jobb az eredeti verziót használni (főleg mod-okkal) és ott még pixeles sem lenne- az új kinézetnél megemelkedik a kamera, tehát nem ugyanott van, ahol a klasszikus kinézetben
valóban, egész máshogy vannak
tr3 klasszik (moddolt engine), remastered retro, remastered új- az átvezető videók felújításának minősége elmarad a játék többi részétől, pedig ezeket videókat a rajongók sokkal ügyesebben már évekkel ezelőtt felújították.
szerintem a nem hivatalosak sem voltak jobbak
-
aktív tag
Évtizedek óta játszom Larával , megvan minden TR játék. Playstation és PC egyaránt jelen vannak nálam. Ezek sem fognak kimaradni a gyűjteményből.
Nem tudom megunni, nemrég toltam végig az Underworld részt (ki tudja, hanyadik alkalom volt?), most pedig a reboot-széria van soron. Utána jöhet ez a trió. -
HELLAFLUSH
őstag
Majd jó lesz a Playstation Extrába vagy a GamePassbe 1év múlva, addigra talán összekalapálják.
Egy új Tomb Raider-nek jobban örültem volna. -
homerhamm
addikt
Nem lesz a játékból lemezes verzió?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
AnonymusX
senior tag
A tesztek alapján még ráfér némi javítás a játékra. Remélhetőleg a hibákat miamarabb javítják, illetve az alábbi érthetetlen korlátozásokat is:
- 30 fps korlát a régi kinézettel
- az új kinézetnél megemelkedik a kamera, tehát nem ugyanott van, ahol a klasszikus kinézetben
- túl kevés beállítási lehetőség (hang, videó)
- az átvezető videók felújításának minősége elmarad a játék többi részétől, pedig ezeket videókat a rajongók sokkal ügyesebben már évekkel ezelőtt felújították.Meglepődve láttam, hogy a magyar nyelv is bekerült a játékba, ez örömteli.
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
nem csak steam, gog-on is ott van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest