- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Di Natale
senior tag
Sziasztok!
Nem rég bukkantam rá erre a játékra. Ez előtt az Online Soccer Managerrel játszottam, de az elég lebutított ehhez képest.
Kérhetnék tanácsokat? Merre induljak el?
-
Patrick
addikt
Úgy látszik egy ilyen netes manager egy idő után unalmassá válik...
-
Amur
addikt
ÉN sem hagytam teljesen abba, de ritkábban nézek fel a csapathoz, csak annyira hogy ne vegyék el tőlem.
-
Patrick
addikt
Na, újabb győzelem, 8. vagyok már. mostanában szerencsére jönnek a győzelmek. Jót tett az erősítés... tolja még valaki?
-
okay
aktív tag
15.hely lett az enyém, ismét a III.13-ból jött az ellenfél
bentmaradtam. Nehéz normális eredményt elérni. Elég laza is lettem, alig foglalkozok a csapattal.
Megjött az új szponzori, kuka mindkettő. -
Amur
addikt
Ki hogy zárta az idényt?
Én friss feljutóként 9.helyen végeztem a III.osztályban.
Ez felülmúlta a terveimet. Sima bennmaradásnak is örültem volna. Ezt komoly sikernek érzem.
Jöhet egy kis erősítés, aztán kapaszkodunk feljebb a tabellán. -
Sali77
tag
Kicsit megkésve de én is írok
Amit terveztem sikerűlt. Kiestem.
Anyagilag nem jártam rosszúl mert a győzelmi bónuszos szponzorit vállasztottam.
A csapat fiatalitása részben megtörtént, és folyamatosan építem a stadiont.
Ha megvan a 70000-res csak akkor szándékozom feljutni.Sajnos a III. osztályban nem tudtam fejleszteni, csak vegetáltam
-
Amur
addikt
Bajnok lettem végre! Feljutottam a 3.ligába.
Egyetlen ponttal nyertem, de azt már őríztem 4-5 forduló óta, nem hibáztam, lehoztam minden fontos meccset.
Mostmár meg is érett a csapat a feljebblépéshez, a stadion és elég jól áll, de most is bővítés alatt van.
Pénzügyileg kifejezetten jól állok(nincs hitel és 94 millióm van, úgy hogy második szektort alakítom át kétszíntes multifunkciósra(egy már kész van),de a parkolóra is költöttem(2.szint épül) -
Patrick
addikt
12. lettem aszem, de amiket akartam, azt sikerült elérnem és jó úton haladok.
-
okay
aktív tag
Hogy sikerült nektek a szezon?
Én bajnok lettem, ezért szerencsére anyagilag megint jól leszek -
Amur
addikt
Azóta az élre törtem! Remélem meg is tartom az első helyet!
-
Amur
addikt
Én is 2.vagyok (csak jóval alsóbb divizióban), bejött az erősítés. Eddig jó kis menetelés volt, remélem folytatja a csapat!
kihívott barira egy olasz harmadosztályú csapat(4.helyen állnak,tehát nem is rossz banda),
magas-magassal jött(barira...) én alacsonnyal. 7-0ra nyertem idegenben! (én div IV-ben vagyok jelenleg).
Jólesett a májamnak! -
okay
aktív tag
Na túléltem az idei szabadügynök mizériát.
3db 1600ÖÉ feletti játékosomat kellett kifizessem, hát az egyikért 12millát adtak volna, abból 7,7-et csengessek, másik 3milla abból 1,9M, a harmadik meg vicc 151K abból 90K
Biztos azt hitték hogy ennyire jól megy hogy be se próbálkoznak
2. vagyok, ha a szerencse is mellém áll, fel is jutok. -
Patrick
addikt
Hát, ha nem akarsz már pro csomagot, akkor annyit elvileg lehet csinálni, hogy elküldöd egy moderátornak és ő továbbküldheti annak a felhasználónak, akinek pl. adni szeretnéd. Régebben lehetett küldeni kreditet másnak is, de most elvileg csak úgy lehet, hogy modinak, és a modi meg elküldni a kiválasztott felhasználónak.
-
B0V9B
tag
Sziasztok, már nem aktív a profilom (vagyis még fent vagyok meg be is lépek néha de nincs csapatom) de mivel régen elég sok játékost meghívtam, ezért a regisztrációk és befizetéseik miatt most jelenleg 660 kreditem van amikkel nem tudok mit kezdeni. Ezekkel mit lehetne kezdeni? Gondolom kivenni már nem tudom vagy valami másban hasznát venni csak ha csapatot hozok létre.
-
Amur
addikt
hehe! Őt 50ezerért kaptam meg(alig több mint egynapi fizujáért).
surowiczko WM 1212 ÖÉ -
ftc
nagyúr
Azt hiszem kilepek a ppm-ből is....
-
Amur
addikt
Sikerült az első. Jó áron.(958ezer)
marinov WM -
okay
aktív tag
-
okay
aktív tag
Most hogy említed, megjelent már chrome-ra, és ezért Operán is működik, már nézegetem.
Nem tudom állítottad-e, de az a 75% elég merész, ez nagyon szigorú rosta, a 25% az még elmegy, de sztem az 50% ha 45 is az még bőven belefér, a beállított értékekkel tényleg nehéz is lenne olcsón játékost venni. A Quality-t is kikapcsolhatod, nem fogod igazán edzeni, bár nem tudom hogy állítottad de az alap az nem neked való.Nézegetem mert még nem látom át, de a 75, 50et lejjebb állíthatod az biztos
-
Amur
addikt
Nagyon gyér a piaci választék.
PPme plugin is megy, de azért én is számolgatom az ideális értékeket(van úgy hogy a plugin szerint király játékost kiszórtam), de ami tényleg megfelel azért küzdeni kell. Volt amire első licitem(és már a vége előtt 5 perccel száltam be) 250k volt, végül 17milláért kellt el..).
Türelmes vagyok ráérek. Héten szabi, vizslatom a piacot. Most is licitben vagyok. -
okay
aktív tag
Ha türelmes vagy, akkor egy játékost napi 50K-s fizetéssel és 2-3Milláért be lehet szerezni, ami kb jól is van edzve, mondjuk a támadót és a kapust nem biztos
De kell azért rotálni is, cserejátékosok se lehetnek nagyon gyengék a III.ban. 11 kezdő 550K és a cserék hozzá mondjuk 250K, ez heti 5,6M, de ha feljutsz most, akkor feljutási pénz és a szponzori is megugrik. De akkor a régiektől meg kell szabadulni. És az alkalmazottakat is válogatni, biztos sokat 'esznek azok is
nem kell SA-ba, oktatásiba, sztem az edzőbe se, ezen a szinten kész játékost veszel, majd ha a létesitményeid 11-12, akkor talán érdemes. Meg idegenbe menni barátságosra nagy stadionba, meccsenként bejöhet 600K vagy több, az 2,4milla egy héten! Így elérhető a III. elég jó csapatot tudnál összespórólni.
Szurkolok! Hajrá -
okay
aktív tag
Pénzből sosem elég, lesz hova tenni az biztos
Hogy nyugodt maradj a III-ban, komplett 1100-1200ÖÉ-s játékosok elkellnek a csapatban, (ha nem nagyobb), csak a fizetésük ne legyen túl nagy. Ha alacsonyabb szinten vagy mint ahonnan jön, akkor következő szerződés lejáratnál kevesebbet fog kérni, itt jön a másik probléma hogy mennyi van még abból a szeződésből. Nagyon sokat elvihetneek ha nem figyelsz erre is, spórolni kell!Ha még magyarok is az meg ugye mégjobb.
Az RFA az jó dolog, bár én most a másik végén vagyok, újabb 3 játékosomat kell majd megvédjem.
500K napi játékos bért elbírnál? 11db kb ennyi lenne, áruk meg kb 30Milla. Többi játékosod meg még plusz. -
Amur
addikt
Nekem most sikerült 5 csillagos szponzorit megfogni.
Ami jelentősen jobb lett az a média(legutóbb ott nagyon rosszat tudtam csak..)
heti 6,5 az általános, heti 1,6 millió a média.
90 millám van hitel nincs. A ucsó idény megmutatta hogy játékosvásárlás nélkül nem fogok feljutni.
Eddig fejlesztettem stadiont, létesítményeket.
Két komolyabb csatárom is úgy van hogy megcsíptem őket RFA(?)sként.
Idén egyértelműen fejlesztenem kell a játékosok minőségén. Állandó bevétel már alakul, stadion 19200-as.
Itt IV-ben még nem találkoztam olyan ellenféllel akinek nagyobb lett volna. -
okay
aktív tag
Na ismét a III-ban, osztályozón két döntetlen, idegenben kapott gól.
Első meccsem, épp feljutó gyenge ellenfél, 0-2 még az 55.perceben, utána 3-2-re fordítottam.
Meglátjuk mit sorsolnak a végére.
Össz szponzor tavaly heti 20,3M
Idén 19,5M, el is szalasztottam, mert helyezésre vagy győzelmire kellett volna tenni, reálisan azért az 5be csak befértem volna -
Patrick
addikt
Első meccsem cumi, okés, erősebb volt az ellen, de hát a ...
Ilyenkor bezzeg pihen Ivan.
-
Patrick
addikt
-
Amur
addikt
Bejutottam a liga kupa döntőbe.Drukkoljatok!
-
Littoral
aktív tag
Kérdés: meddig jár ez az 50.000 pénz a (foci)csapathoz való belépésnél?
Van itt valaki esetleg a magyar IV.3-ból?
Nekem nem régi a csapatom, sajnos nem sok idő jut a menedzselésére, így nagy harc folyik a 15-16. helyért a vetélytársakkal. -
ftc
nagyúr
6. vagyok... ebben a szezonban talán elcsípem a 3. helyet...
-
Amur
addikt
4.hely. Gyanús hogy nem jutok fel, esetleg ha eltaktikázzák az előttem lévők.
Én még mindig takarékoskodok.Erősen visszaveszek fontosságból gyenge ellenfélnél,sőt gyakran a 2.sor játszik a fél csapatból. Erőnlét kell majd a végére, akkor el lehet kalapálni az erősebb csapatokat a kipihent játékosaimmal!
Remélem bejön a terv! -
plus44
veterán
Kiesek mint a picsa.
-
okay
aktív tag
Nagy lett a csend
Ki hogy áll így félidőnél?
Sikerült felkúsznom a 15.helyre, de 1-2hete még full kieső voltam. Remélem bírjuk majd erővel. Fordulás óta még nem kaptam ki, ez is nagy szám -
okay
aktív tag
Hihetetlen! Tegnap végre gólt rúgtam, mindjárt 2-t és ezzel 2-0-ra nyertem!
Megjött a játékos is, 74 helyett 66-ot hoz, nagyon kell neki az összhang, és még 92K-t is keres. De nem baj, csak eredményes legyen.
Érdekesség: [Vojtech Domoravý]
Szabadügynökként na mennyiért vették meg?Letelik az 51nap és eladhatja minimum 25Milláért sztem
Én nem tudom hol járt a tulaja, vagy mínuszban van -
okay
aktív tag
Venni akarok egy játékost, szabadügynökös.
6 napja ül a pénzemen a tulaj, szerdán kifizettem 43Millát, most szerdán hajnalban jár le a határidő, és addig nem engedi el. Sztem nincs pénze, és nem is bont, el se ad senkit hogy legyen, csak a végsőkig ott akarja tartani.
Februárban 75Milláért kelt el, most 1617ÖÉ-s a csatár, 74et hoz86K-t keres
Nemhiába II. osztály tele van légiós 70-80ratinges csatárokkal, borzasztóan indul a szezonom...
Igaz hogy csak normal fontosságot használtam, nemúgy az ellenfél, de 0 gólt rúgtam, 0-1, 0-2 végeredményekkel, és persze tök utolsó...
Ha a csatárral se indulok meg akkor eladom, és építkezek tovább. -
okay
aktív tag
Leírom tapasztalataim, én a 9. szezonban kezdtem a fiiatalítást.
Most az épp 16éves, mert most kezdődött a szezon, 500ŐÉ feletti játékosokat vettem fillérekért, 60-90es minőségekkel, már ezeknek sincs áruk, merrt ha van egy lyukas skilljük ami gyenge, már eladják, ha ez tegyük fel csatár és az "áta" az akkor nem számít, belefér, ha a gyorsasága az.akkor szerintem is kuka.
Végig a III.1ben voltam, a 3-8.hely környékén végeztem.
Szponzorok + vip 12,3Milla Kiadás napi: 500K játékos, 1milla alkalmazott, létesitmény+stadion: 600K
Stadion: 23200 , 4db háromszintes
A fő keret: 19-22évesek 8-900ŐÉ-sek.
Létesítmény: EK:épült a 14es, Reg,HR,SA: 12es
Akkor még 380-440ŐÉ-s 15éves játékosokat tudtam venni, most 21-22évesen 1150-1250 között vannak.
Most már a napi 1,28Milla játékosra, 1,2Milla akalmazottra, 570K stadionra, 274K létesítményre megy el.
Szerintem kevés volt a stadionom, igaz sok játékos miatt napi 75K büntetés volt szezonokigSzámolgathatsz!
Még egy dolog, a szabadügynök cucc, ha jól haladnak a játékosaid, 26éves korukra komoly ÖÉ-t érnek majd el, és neked egyszerre abban a szezonban mindet meg kell védd, ha meg akarod őket tartani. és az érné meg mindenképp, ha maradnának, ha hosszú távra tervezel, már a legelején ki kell osztanod a szezonbónuszt, mert egy szezonban csak 3 játékosnak adhatsz.
Lehet veszek egy 25éves csúcs játékost, jövőre meg beajánlanak érte 50millát, nekem meg 35millát ki kellene fizessek ha meg akarom tartani, és pl 3-4 erős játékos egyszerre lesz szabadügynök, ki kellene fizetned 90Millát értrük
És most döntsd el milyen utat választasz -
Amur
addikt
Nekem is alig van magyar játékosom, igaz én még úszok a lovéban IV.osztályban, pláne hogy ha most befejeződik a bővítés 20ezer felett lesz a stadionom. Játszok rendszeresen idegenbeli meccset 1000 alatti stadionokban a szintemen.. Tény hogy a stadion térül meg a legjobban befektetésként, pláne az első jópár évadban.
Sajátnevelésű játékosokkal mikor érdemes elkezdeni foglalkozni? Egy védőt megtartottam amit felkinált mert 15 évesen jobb volt mint pár kezdőm, de 100ból egy ilyet ad még most csak..
Gondolom nagyon sok lové még ennyire az elején maxolni az akadémiát és az edzőközpontot, a jó edzők fizetéséről nem is beszélve, de csak maxon érdemes rájuk időt és pénzt fordítani,vagy hamarabb is megtérülhet? Nem az eladásukra, hanem a csapatépítésre értve? -
okay
aktív tag
Én is most szembesülök azokkal a dolgokkal mikor egyszerre 3-4 játékosom is szabadügynök lesz, és ha nem fizettem neki szezon bónuszt akkor akár 90millát is ki kell pengessek hogy megvédhessem magamnak, vagy kiesek mert annyit gyengülök nélkülük.
Neked inkább a stadionra kell költened, másképp nem tudod kigazdálkodni a fizetéseket, III-ban én is eljutottam idáig, csak én utána feljutottam,és ezzel egyenesbe jöttem.
És magyar játékosok!! 25%-al kevesebbet kérnek mint ahármeik országbeli, én is tele vagyok, mégis eljutottam idáig -
Sali77
tag
Én nagyon úgy néz ki fel kell adjam a szezont, és vissza kell menni IV osztályba.
anyagi csőd közelébe kerültem. A csapat 90 %-a járókerettel lép pályára, és piszok sok a bérük.
A bontást inkább kihagynám, valószínű holnap kiárúsítom a csapatot. -
Amur
addikt
válasz
Patrick #1652 üzenetére
Nekem jót tett az átsorsolás. Eddig nincs ellenfél, 3 meccsből 3mat behúztam, rajtam kivül még egy 100%-os csapat van, de ahogy néztem őket, abszolút verhető kategória. Pláne ha végre megérkezik a szabadügynökként igazolt világsztár kapusom. (remélem nem kapja meg a 4,5millát a csapatától).
-
Patrick
addikt
2-2 lett.
Kár érte... jó lenne elől maradni.
-
ftc
nagyúr
Sima 10-0
-
plus44
veterán
Mindig 1-0ra kapok ki
-
Sali77
tag
Sziasztok
Kicsit el vagyok veszve mostanság, de azért tolom még én is.
Előző szezont a 8. helyen zártam, de az 5-8 hely bármelyike meg lehetett olna, csak a végén rossz lapot húztamIdén még mindíg építkezek, ezért nagy eredményre nem számítok, mert már öregfiukkal játszom. A csapat 3 szezon óta lényegében válltozatlan.
-
Amur
addikt
Én is bővítem a stadiont ezerrel. (igaz én még a 20k-hoz fogok közelíteni)
Az első meccset 2-0ra hoztam. -
okay
aktív tag
0-1 itthon...
Normál magas ellen, lehet hogy nekem is érdemes lett volna felkapcsolni, mert vetélytárs a osztályozós helyek környékéről.
Épül az 55K-s stadion, 36K(+19K) -
ftc
nagyúr
1-0 az ide első meccsen
-
Amur
addikt
Átsoroltak a IV/12-es ligába. Valaki van ott innen?
-
Patrick
addikt
Na média is 4 csillag lett, picit kevesebb, mint ami 4 csillagos volt, de ez a helyezésnek tudható be. A kövi szezon eleji szerintem jobb lesz.
-
Amur
addikt
szponzoriból az elsőt elfogadtam(4 csillagos volt),
médiából viszont csak 1 csillag, arra még várok.
Én kapust szeretnék venni, licitáltam 7db-ra is akik jók lehetnek, és áron alul voltak, remélem meg tudom fogni belőle legalább az egyiket.. -
okay
aktív tag
Sok sikert!!
Én a 7.ért játszok.Hogy álltok a szponzorikkal?
A helyezés bónusz 4-14-et célozza, ez volt egyedül 4csillag eddig, nem vállaltam be.
A média pedig eddig 1csillag pffff, pedig kész a 44000-es stadion, monduk így is 4-ről 6,1millára emelkedett, remélem lesz vagy 6,8M. -
Amur
addikt
Bekerültem a Liga kupa döntőbe!
A bajnokságban igen elfáradt, és oda-vissza elvert Vaddisznók lesz az ellenfél!
Nem szabad előre inni, de én kötelezőnek tartom a csapattól behúzni az első sikert! -
okay
aktív tag
Én azon agyalok h várjam meg a szponzorit, vagy kezdjem el az építkezést, 2db-ot húznék 4000-ről 10000-re.
Bent maradtam, most is nagyoyn alacsonnyal jött...
-
plus44
veterán
Na 100 nap és kész a 2. fullos 3szintes multi szektorom 10000 hellyel. Igaz ebből semmit nem fogok profitálni ebben a szezonban, úgyhogy remélem nem esik vissza.
-
ftc
nagyúr
Vki egy meccset?
-
ftc
nagyúr
7. lettem....
-
okay
aktív tag
Gratula!
Sok sikert odafent! Na ott volt ám szorosHa valakinek 18éves 8-950ÖÉ-s játékosok kellenek, nézzen be hozzám, keddre járnak le!
Amatör ProfikVisszavettem teljesen, de a mögöttem levők nem tudtak nyerni, maradtam a III.13-as ágon, meglátjuk mi lesz.
Jövök Patrick! -
Patrick
addikt
Na, végül én nyertem, az előttem lévő botlott, így 8. lettem. Szerény 12 millát kapok majd.
-
okay
aktív tag
válasz
Patrick #1605 üzenetére
Olyan kiszámíthatatlan ez az egész.
Ha feladom az uccsó meccset, akkor könnyebb ellenfelet kapok ELVILEG, és nem fogunk találkozni a 13-ban.
Ha a Reállal játszanék osztályozót, jóval kevesebb esélyem lenne II.ben maradni, viszont ha kikapnék, meccselhetnénk
Természetesen fent kéne maradnom, és ha biztosabbra akarok menni, akkor nem találkozhatunk egyáltalán, pedig a többi bajnokságban nem lesz olyan jó társaság
De ki tudja hogy "mit dob a gép" -
Patrick
addikt
Érdekes meccsem volt...
Visszaestem a 9. helyre.
-
Amur
addikt
Chibesz is beleszaladt egy 8-0ás késbe.
Végig nagyon magasozták az évadot?!
Na hátha bukik még1et valamelyik,és akkor megyünk együtt eggyel feljebb!
2 pontra vagyok a továbbjutástól!
Hol tudom megnézni az ő párosításukat az ucsó fordulóra?A lengyel csatárom újra vezeti a góllövőlistát!
-
Amur
addikt
Sorry! Otthon felszívták magukat a srácok. Egyértelműen jobb a kereted, talán azért sikerült megint nyernem mert a kiscsapatok ellen végig tartalékoltam egész idény alatt. Így 4 pontra vagyok tőled.
Ami a hátralévő meccsek előnye,nekem az a hátránya is: csupa kiscsapat, amit hozok fixen,már amúgy sincs mire tartalékolnom, viszont nincs is így esélyem a riválisoktól pontot rabolni.
Teljesen nem rajtam múlik ha oda is érek a 2.helyre már... -
okay
aktív tag
válasz
Patrick #1594 üzenetére
Mostmár gyanus hogy osztályozó lesz.
15.helyen hozzátok esek, mert a Madrid esélyes hogy megver, mert látom spórol az erős keretével, talán a hazai pálya előnye segíthet rajtam. Másik bajnokságban könnyebb lenne a 2. helyezettet megverni asszem.
Senki se tud megverni, de gól nélkül nehéz meccset nyerni
Na szóval jövő szezonban lehetséges hogy egy bajnokságban leszünk -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest