Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BBéci

legenda

válasz Norbi 72 #64661 üzenetére

A lényeget leírta DM-Fan, a linket cikket én írtam. Egyébként ma kaptam a TW9200 típusú Epsont, holnap installálom.
    ST60 képminőségét vetítővel lehetetlen 1,5 millió alatt előállítani és akkor még hol vagyunk a VT60-tól.
    Ne haragudj, de a 10000:1 kontrasztarány említése még viccnek is rossz. Ha a szobád összes fala, padlója és plafonja teljesen fényelnyelő lenne, akkor sem tudnád a felét sem mérni a vásznon és az még csak on-off, ami senkit nem érdekel. A projektor.hu tesztjében ANSI 630:1 arány olvasható, maradjunk ennél. [link]
    Vetítő esetén a tápkábel minősége hatalmasat tud javítani a képen, akárcsak a HDMI. 5000 forintos kínai bóvlival adtál a kakinak egy pofont.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

• DM-Fan

Topikgazda

válasz Norbi 72 #64661 üzenetére

Ez mind szép és jó, de azt ugye neked sem kell ecsetelni, hogy az ezen vetítő által produkált képminőség köszönőviszonyban sincs egy plazma által produkált képminőséggel, legyen szó akár színűségről, akár feketeszintről és ez bizony nekünk, videofileknek nem utolsó szempont. Sajnos a képméret nem minden. Amelyik projektort el tudnám képzelni itthon, az mondjuk az Epson TW9000, aminek az ára vetekszik a 65VT60-éval és akkor még nincs feszített vásznam, nincsenek hozzá dukáló kábeleim, stb.

Ráadásul ugye mindenképp ajánlott mellette mégiscsak tartani egy TV-t is a nappali mókákhoz/TV-adásokhoz (utóbbiakra ugyanis nem nagyon ildomos izzó-élettartamot pazarolni), plusz ugye ott vanaz is, hogy egy átlag nappali több okból kifolyólag sem pont ideális a vetítéshez (falszín, bútorok tükröződése, általános elelyezési problémák).

Szóval nem egyszerű ez a dolog sem.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák