Új hozzászólás Aktív témák

  • MaUser

    addikt

    válasz < CyberBob > #7867 üzenetére

    Nincs tartalom? :Y Az egyik virágboltban 200 feletti 3d-s fullhd-s film kölcsönözhető a másikban ugyanez 300 felett. Nyilván ezek jó nagyobb része nem 3d-ben rögzített, de korántsem olyan vészes a helyzet, mint sokan panaszkodják. A 3D NFL közvetítések és az olimpia meg adni fog egy extra lökést neki.

    HD is akkor indult be igazán, amikor az olimpiát/nfl-t elkezdték így közvetíteni. Előtte folyamatos volt a sírás minden fórumon, hogy a Sony PS-en kívül nem is adnak el érdemben HD lejátszót és arra is alig vesznek filmet. Ne feledd, HD már műsorszórás szinten 8 éve van Európában, ahhoz képest itthon majd talán év végére lesz országosan elérhető. Ehhez a tempóhoz képest a 3D kifejezetten jól áll, hiszen a Sky 3D még csak két éve létezik és van 3d-s tartalom ellenben 2004-ben milyen HD tartalmat értél el? Semmilyet... Csak már megszoktuk, hogy minden két nap alatt kialakul, holott ez korántsem igaz sok esetben.

    Ráadásul ma még a 3D pedig egyáltalán nem annyira alap, mint sokan gondolják, tavaly minden tizedik lcd tv-ben volt csak 3D-s panel.

    kalmanchris: Miért rossz? "Hülye" németek meg képesek nyugdíjukig spórolni a Porsche-ra?

    [ Szerkesztve ]

    ''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

Új hozzászólás Aktív témák