Új hozzászólás Aktív témák

  • Balthasar01

    csendes tag

    Sziasztok,

    Pár gondolat az Mpow BH415 Air 2.4G fejhallgatóról, hátha segítség aki rendelni szeretne.

    Dec 22-én rendeltem, 31-én hozta a Posta. A legolcsóbb szállítással vettem (12-20 napot írtak). A kiírt árhoz semmilyen plusz költség nem adódik, Németországból küldik. Bankkártyával fizettem, a bank váltott a saját árfolyamával, nálam ez 329Ft/USD volt.

    Egy vezetékes Kingston Hyperx Cloud Alpha-m van, ehhez tudom hasonlítani. Kinézetre gyakorlatilag ugyanaz, hangzásban a Kingston jobb, szélesebb a frekvenciatartománya. Az anyagminőség hasonló, de a Kinston kicsit jobb (pl. fülpárnák). A Kingstont kényelmesebb viselni és könnyebb is.
    Az akkuja kb. 15 órát bírt (17-et ír a gyártó), a feltöltés kb. 2-3 óra 2A-es töltővel. Van rajta hangerőszabályozó, ami jól működik (nem recseg amikor tekergetem) A térereje nagyon jó, az egész házban simán van vétel, úgy is, hogy az adója a földszinten van, a füles meg az emeleten, közte jónéhány fallal. A stick-et a Win7 felismeri, nem kell semmit telepíteni.
    Van rajta ki-be kapcsoló gomb, mikrofon némító gomb, illetve visszajelző LED. Minden gomb és csatlakozó (mikrofon, jack) a bal oldalon van. A mikrofont eddig nem használtam. A kerete alumínium, ahogy írják.

    Amire figyelni kell, hogy az ezüst az levehető mikrofonos (ezt vettem). Egy itteni fórumtárs írta, hogy Ő pirosat vett és azon viszont fix volt. Ha úgy érkezik, hogy a fejes és a mikrofon egyben van akkor az nem levehető. A levehető változatnál a mikrofon külön van csomagolva. Amin fix a mikrofon az az újabb verzió.
    Csomagolás: Kartondobozban van, benne bubis fóliában a fejhallgató, és sima zacskókban vannak a kiegészítők (mikrofon, kábelek). 2m-es jack kábel jár hozzá és egy 0,5m-es microUSB töltőkábel. Töltőfej nincs. A feladó egy sima műanyag zacskóba csomagolja. Kb. mint itthon a Telekom, csak ez nem átlátszó. A zacsira nincs ráírva, hogy mi van benne és az érték sincs rajta.
    Hogy on is legyen, PS5-el simán működik, nem kell semmit állítgatni. PS5-nél mondjuk nagyon jó a kontroller+vezetékes füles kombó is.
    Szerintem átlagos használatra megfelelő, ár-érték arányban jó, vájtfülűeknek viszont nem ajánlom. Összességében a Kingston egy klasszissal jobb, de az 3x- 4x annyiba kerül és csak vezetékes.

Új hozzászólás Aktív témák