Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz tboy93 #91398 üzenetére
Ezekből ami engem érdekelt, azokat már megvettem előtte akciósan, és végigjátszottam. Nekem túl random a Plus-os kínálat, hogy arra várjak, hogy na majd most talán lesz benne valami jó, és addig ne vásároljak és játsszak. Akkor inkább vásárolok és játsszok kedvemre valóval.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz Kendek #91401 üzenetére
Nem tudom, hogy ki mennyit tud játszani, de nekem rohadt nagy a backlogom. (Játékok terén is úgy általában, de PS terén meg főleg, mert 3 éve van csak PS-em.) Próbálom azt az elvet követni, hogy ha nincs mivel játszanom, akkor max 1-2 játékot veszek, így nem áll fölöslegesen a pénzem benne. Így viszont sokszor előfordult már, hogy előbb bekerült valami a Plus-ba, minthogy megvettem volna (Days Gone, Control), illetve olyan is volt már, hogy valamivel csak azért játszottam, mert benne volt a Plusban, amúgy nem vettem volna meg (Fall Guys, Bugsnax).
Aki mondjuk hosszú évek óta PS tulaj és sokat is tud játszani, annak gondolom tényleg nem sokat nyúlt a Plus játékok terén, de szerintem a többség minden évben kap 1-2 olyan címet, amik már önmagában többet érnek, mint az éves előfizetési díj.Dive ever, work never.
-
Dr. Venkman
tag
válasz bbuffy #91391 üzenetére
A legbénább arcok mindig azok egy fórumban, akiknek abszolúte semmi mondanivalójuk nincs egy témáról, viszont jelezni szeretnék, hogy mennyire felette állnak a többieknek és ezért beírják, hogy hülyeségről nyavalyog/vitázik a társaság. Szóval te is ilyen vagy, de azért köszi, hogy legalább nem raktál be egy hozom a popcornt gifet, vagy valami hasonlóan szellemes és eredeti mémet.
-
NTSC Jani
tag
PS plus-t a multi miatt fizetem első sorban, másodlagosan pedig nem rossz dolog a felhős mentés (tudom PC-n ezek ingyen vannak.) Szóval sose izgattam magam a medicore ps plus címek miatt. akinek van PS5-je az élvezheti a bérlehető ps plus collection-t. Bár ami érdekelt, azokat már végigjátszottam, szóval ez inkább az új játékosoknak szólt a csomag.
Részben megértem, hogy kicsit csalódás, hogy a Godfall nem teljes verzióban elérhető, de sebaj, lépek tovább vannak sokkal minőségibb játékok ennél.Be szoktam rakni a könyvtárba persze ezeket, hogy hátha lesz olyan időszak mikor ráfanyalodok ezekre, de kb. sose jön el az idő, mert az a kevést időt, amit játékkal tudok eltölteni, azt inkább minőségi címekre fordítom. De ha kell előveszek régebbi PS3-as/PC játékot, nem éget a vágy, hogy mindenképpen venni kell új PS5 játékot a gépre. Pont ezért veszek oylan címeket, amelyek rövidebbek, de ezáltal több végigjátszás van bennük. Rossz érzés arra gondolni egy hosszú játéknál, hogy a tartós dobozos tej megsavanyodik mire végigtolom az adott ímet.
Amelyik játék meg érdekel, azt megveszem lemezesen, a digitális dolgok hidegen hagynak. Nem érdekelnek a csodás akciók. Ratchet Rift apart 27-ról 20-ra leértékelve digitálisa, huha, lemezenesen 12-13.000 Ft használtan, szóval nem kérdés honnan veszem meg.
S nem azért nem játszik a digitális, mert lassú, vagy korlátolt net van, egyszerűen a mai napig imádom behelyezni lemezt a gépbe, s nem vagyok lusta ahhoz, hogy elmenjek egy játékért, ha fél áron is megúszhatom simán, sőt ha nem tetszik, akkor el is tudom passzolni.
Persze akiket az előbb leírtak nem izgatnak, azok megveszik digitálisan és annyi. Amíg lesz lemez, addig azt fogom preferálni. -
Dr. Venkman
tag
Szerintem a fejlesztők éppúgy okolhatóak ezért a Godfall változatért, ahogy a Sony. Hittek a közepes játékukban, dehát nem nagyon tudták eladni senkinek, mert szerintem az emberek 90%-a plusba várta. Ezzel a lépéssel tudatosították, hogy egyrészt sosem kerül be Plusba a teljes, másrészt csináltak egy demót hátha abból kiindulva mégis megveszik páran. A Sonyban nem vagyok biztos, hogy úgy gondolták, hogy átmegy, szerintem ez egy bepróbálkozás volt, ha nagy lesz a negatív visszhang mégis ideadják az egészet "gesztusként" vagy jövő év elején kompenzálnak valamivel. Ha simán lenyelik az emberek, akkor meg nekik így is jó. Szóval remélem tényleg hőzöng majd a reddit.
-
Blaze_
aktív tag
válasz Dr. Venkman #91411 üzenetére
Már most is hőzöng, a hozzászólások 95%-a erről szól.
-
MODERÁTOR
Meg van a harmadik fele (mint a medvedisznóember), mert pl. nekem már nincs nagy backlogom, viszont szinte mindent csak akcióban veszek. De mire egy értelmes cím a Plus-ba kerül, addigra már rég túl vagyok rajta. Mert azért valljuk be, ha valami tényleg érdekel, akkor nem vársz vele éveket.
[ Szerkesztve ]
-
bgunne
tag
válasz Kendek #91413 üzenetére
Ez csak egy rétegre igaz. Van viszont egy olyan réteg, akik nem nagybetűs Gamerek, hanem alkalmi játékosok, esetleg most csöppentek bele a PS világába.
A plus collection és az idei év játékai a játékvilág nagyon széles palettáját mutatták be, ha csak bele akar kóstolni valaki egy-egy stílusba, szinte biztosan talált magának rá példát az elmúlt egy évben, mindössze 13500 forintból. Ez nem csak azért érte meg, mert nem kellett használt lemez adás-vétellel foglalkozni, ha mégsem tetszik a játék, elég volt letörölni, hanem azért is, mert aki ritkán játszik, nem is ismeri a legtöbb játékot, nem is vetemedne arra, hogy kipróbálja, mert nem is tudja, hogy létezik.
Ezért én nem bánom azt sem, hogy a Godfall egy demo, mert azért lássuk be, elég sok játék csak "demo", ha az egész franchise-ot nézzük egy-egy címnél, nem az ultimate verziók szoktak bekerülni jellemzően, sőt aminek több része van, abból megkapjuk az elsőt, mint sok éves, lejárat előtt álló kóstoló, ha ízlik, vedd meg a finom újat. Nincs ezzel baj.
Én örülök, hogy vannak "demo" játékok havi 1000 forintért, ha esetleg beesik egy Control vagy day1 játék (pl. Oddworld) , na azt már tényleg ajándéknak tekintem.
Mindenkinek a saját döntése, hogy előfizet-e, aki háborog, az rosszul mérte fel az ajánlatot, nem kötelező következőleg befizetni, ha nem éri meg. Szerencsére nincs hűségnyilatkozat
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz F-ECT$ #91405 üzenetére
"Próbálom azt az elvet követni..."
Elveket én is próbálok követni, aztán néha mégis rámtör a vásárolhatnék és annyi játékot veszek, amivel önmagában kihúznám a teljes évet. Aztán pár hét múlva újra és újra és újra ... Így van most Playstation konzolokra 229 játékom amiből még 153-at nem játszottam végig... Ezt sikerült 33 hónap alatt összehörcsögölni.
[ Szerkesztve ]
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Játszik valaki a Farming Simulator 22-vel?
Pc-s haverrel nem megy a voice chat, egyébként nagyon király a játék... -
marinea2
addikt
Ha mar mindenki megszolalt a PS plus temaval kapcsolatban akkor mar en sem maradnek ki
Elsosorban nekem a Plus online gaming miatt van. Az eppen aktualis Fifa es NBA ill Rocket es Fortnite is megy. De azert szeretek storys jatekokkal is jatszogatni ha ugyadodik vagy ha kicsit megunom a multit vagy eppen nincs egy haver sem. A Ps plusnak es a collectionnak az elmult 1-2 evben sikerult az eletem legjobb jatekait kijatszanom toredek aron vagy eppen "ingyen". Detroit, GoW, DaysGone.. hogy epp csak a legjobbakat emlitsem. Most jelenleg eppen valoszinuleg a top1 jatekkal jatszom a TLoU2-vel szinten nevetseges 7k-s aron (amit amugy felesben vettunk haverral csaladi megosztasban ) A varolistan ott van meg az MM, GT, RDR2, CP2077, DeadStranding.. amiket valoszinuleg majd 4-5-6-7k-s aron be is gyujtok jovore. A Ragnarokot meg majd 2023-ban
Szoval egy szo mint szaz, en elegedett vagyok[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel Karácsonyra egy Ps5 az Alzából, akkor nyugodtan vegye át.
Budapesti bemutató teremben 4 napig átvehető.
Megrendelés száma : 442617576
link
Annyi, hogy ha kérhetem írja ki, hogy felhasználta. -
Mike
veterán
válasz tboy93 #91415 üzenetére
Nekem teljesen elmúlt. Idén alig vettem játékot, igaz nagyon nem is jelent meg senmmi. Illetve amikor vásárolnék, mindg az jut eszembe, előbb talán azzal kéne játszani ami megvan, és azok egyáltalán nem ócskák. Jelenleg kb 200 játékon ülök, amiből játszottam vagy 10-zel komolyabban, és mivel első konzol, tele vagyok nagy címekkel, amiknek neki kéne ülni, csak annyira nincs kedvem belevágni egy 60-100+ órás játékba.
ja és ez mind digitális, mert én nem lemezezek, nem raktározok. lemezeztem már eleget a 90-es években[ Szerkesztve ]
-
kecsu10
aktív tag
Mondjuk én most vettem egy év plust. Úgy voltam vele, hogy van pár játék a collection-ből amik nincsenek meg, azokért már megéri. Multizni nem szoktam, nem különösebben érdekel egyik sem. Viszont a Demons Souls nagy játék, de igen nehéz, most még ismerkedünk egymással. A látványt nagyon mondták, hogy mennyire szép, hát nem tudom. Lehet azért nem tűnik fel annyira, mert van pc is, és azon a Village például valami eszméletlenül nézett ki maxon. De maga a játék valami iszonyat jó, pedig rengetegszer meghaltam már.
-
Jazz^
tag
Triwarden gariztatással kapcsolatban lenne kerdésem.
Mennyire járható út, ha egyeztetés nélkül küldenék vissza futárral egy kontrollert javításra/cserére papírokkal, elérhetőséggel, hibaleírással?
Telefonon nem érem el őket, e-mailre nem válaszolnak... és a gariidő legvégén vagyok, nem igazán van időm kivárni, hogy esetleg sikerüljön elérni őket.
-
petikeh
tag
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen e-mailt a PLAYITSTORE-tól:
A linkek, pedig:
https://www.playitstore.hu/playstation%C2%AE5-825gb-holiday-bundle-dualsen-e%E2%84%A2-kontroller-+-sackboy-a-big-adventure-+-ps-plu-365-tag-aghttps://www.playitstore.hu/playstation%C2%AE5-825gb-holiday-bundle-b-dualsen-e%E2%84%A2-kontroller-+-spider-man-mile-morale-ue-+-ps-plu-365-tag-ag
EA Sports WRC - Basturapete - pete_thereal #47
-
Wesder
félisten
The Ascent has been rated for PS5 and PS4 in Taiwan.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
-
BaLee
addikt
Konzolvilágnál ezekre a bundle csomagokra lehet tudni valamit szállítási határidőt? Beszélt valaki már velük?
Az alap PS5 rendelési lista már 10. hó eleje óta nem frissült én mondjuk szívesen bevállalnék egy + fekete kontrolleres + Ghost of tsushima bundlet ha ahhoz hamarabb hozzá lehet jutni.
-
-
sxxorp
őstag
válasz bajnokpityu #91446 üzenetére
Azért néhány hozzászólás előtted egyértelműsíti, hogy megtette
-
senior tag
MediaMarkt webshopban megint volt PS5 néhány percig az előbb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest