Új hozzászólás Aktív témák

  • Macccy

    senior tag

    válasz formula01 #84043 üzenetére

    A $70 ugye az mindig nettó, de igen, államonként az adóval együtt sem ér el az átlag $80 -at talán, ami még mindig nem annyi, mint a €80, ez eléggé undorító, ezt nagyon el kellene felejteni. És ez MS Xbox -éknál is UGYAN ez, ez nem egy Sony "betegség", ott is már egy sima $60 multiplatform játék is €70. Ez simán nagy pofátlanság. A magyar piacon a Store és Bolti árak szerencsére azért az EU és az USA piaci árak között lebegnek, de na ..... a magyar 4000 -es update akkor is sértés.

    És itt tenném hozzá, hogy hál' Istennek ez nálam is inkább elvi kérdés, nem az az 1000 Ft zavar, sokkal inkább az 5 GBP, a 20 AUD, a szórás, a hülyéskedés, na meg az upgrade tartalom, ami ahogy mondtam, nekem nem ér ennyit.


    "Death Stranding Director’s Cut is now available, and Australians have woken up to find it costs $20 AUD to upgrade"
    "The $20 AUD upgrade cost seems a little steep to us, especially when Sony has recently come out to cancel a planned $10 AUD PS4 to PS5 upgrade for Horizon Forbidden West."

    A Horizon Forbidden West upgrade is egy nap alatt robbant, nem lenne meglepő, ha ma ebből is tűz lenne, most ilyen szédült árak lettek világszerte :

    UK: 2.000 Ft
    US: 3.000 Ft (+tax)
    EU: 3.500 Ft
    HU: 4.000 Ft
    AU: 4.400 Ft

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák