Új hozzászólás Aktív témák

  • 3L1T3

    addikt

    válasz Kendek #66611 üzenetére

    Na az biztos! :D De az is, hogy se a PS3 se a PS4 esetében nem kellett volna ilyen hosszú életciklus. Ha nem jöttek volna az XONEX és PS4PRO verziók akkor a fejlesztők is vakarták volna tovább a fejüket.

    Nem csak a 4K miatt kellettek a félgenerációs konzolok, a apu annyira gyenge volt, hogy kellett , hogy az erősebb gpu tehermentesítse azt. Fejlesztői oldalról öröm volt ez számukra. Az is biztos, hogy most sokkal jobb alappal rendelkeznek a konzolok. Hála az égnek, mert azért 2013-ban a fogadtatás is savanyúra sikeredett akik jobban benne voltak. Több fantázia van a mostani konzolokba. Az már más kérdés, hogy melyik fejlesztő érdemli meg, hogy megvegyük a játékukat.

    Mindezen felül a PS4 Pro és One X is bevált a gyártóknak. Amennyiben mind a két gép eladásai az életciklus közepén belassulnának simán adhatnak egy újabb pofont az egésznek a szokásos slim megoldásokon túl. Persze ezt nagyban befolyásolja a világgazdaság is és az is, hogy az ipar milyen irányba megy tovább.

    keIdor Én is 2025 körül datálok egy ilyen húzást. Abban is biztos vagyok, hogy az MS hamarabb fog ilyen téren lépni és nekik a teljes stratégiájuk ebbe az irányba van felépítve. Tekintettel arra, hogy One X óta a BC megvan oldva, és az FPS Boost és egyéb nyalánkságok csak még egyértelműbbé teszik, hogy igazi generációváltások már nem lesznek és nincs is rájuk szükség.

    Játékosként ugyanakkor az egyetlen generációváltás 2020-ban a PlayStation 5 volt az XSX inkább egy továbbgondolt és hosszútávon jobb jövőképpel rendelkező One X.

    [ Szerkesztve ]

    ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

Új hozzászólás Aktív témák