Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, és biztos ki is fogtok röhögni, de én teljesen kivagyok, hogy felborította a "gamer biorendszeremet" a (covid miatt?). :) Mármint eddig tök jól, mindig meg volt tervezve minden, hogy mi-mikor jelenik meg, mit veszek meg, kettő day1 közé mi fér bele esetleges akciók alatt vásárolt játékokból. Most meg semmi. Nem tudni, hogy mi - mikor jön. Ami jön az nem is olyan nagy cucc game...

    Én minden év elején, és év közben is többször, át szoktam nyálazni a megjelenő játékok listáját, hogy mi lesz a terv. De most... Egyrészt nem nagyon van, olyan hú de nagy megjelenés. Másrészt egy csomó játéknál pontos dátum sincs. Például ott a Disco Elysium: The Final Cut, március a legutóbbi megjelenési dátum. De március 11-én még nincs pontosítva.

    Eddig ezek a játékok érdekelnek szinte tutira:

    Lego Star Wars: The Skywalker Saga
    Microsoft Flight Simulator
    Kena: Bridge of Spirits - Bár ettől tartok, hogy nagyon rövid lesz.

    Érdekel, de nem tudom vegyem e day1:
    NieR Replicant ver1.2247448719 - Imádtam az Automata-t, még is gondolkodok ezen valamiért.
    Returnal - Jónak ígérkezik, de inkább tűnik nekem egy PS5 techdemo-nak így elsőre.
    Ratchet & Clank: Rift Apart

    És ebből egyik se egy Death Stranding, vagy Ghost of Tsutshima. Elég "filler" évnek tűnik ez az idei. :D És az is fura, hogy jelenleg még mindig a Dauntless köt le legjobban, tegnap pedig a Genshin Impact-be kezdtem bele. Ingyenes játékok.. eddig nem nagyon játszottam ingyenes játékokkal.

    És mindezek mellett van még egy vergődésem. A Nioh 2. Tetszik a dizájnja. Nem ijeszt meg, hogy soulslike. Viszont nem tudom megvegyem e. Complete Edition jöhet csak szóba, de óriási kérdőjel, hogy berántana e. Egyrészt nagyon vonz, hogy frankó build-eket építsek benne. Néztem videókat, páran elég durván tolják. Ha elkapna a flow, lehet én is beletennék 800 órát mint itt páran. De ugyan így el tudom képzelni, hogy csak szenvednék, erőltetném, hogy megszeressem, de nem sikerülne. Várok egy kisebb akcióra, esélyes, hogy be fogom próbálni.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák