Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #3951 üzenetére
helyette jönnek a jó minōségū (méretesebb) textúrák. A mostani félgeneráció ezért egy elcseszett,mert hiába ~4K a screen res. meg uhd pack...semmi extra
Life, Uh, Finds A Way
-
_drk
addikt
Az 1tb-os HDD után ,hogy jutottunk el oda, hogy kevés 1 tb-os SSD? Meg hogy drága, mikor pont hogy most ment le az áruk...
Főleg PC-n, ahol egy közepes vidkariért elkérnek 100k-t, ami jó ha 2 évig kiszolgál egy adott minőségben.
Ha SSD kell a normális futtathatósághoz, akkor ugyan úgy beírják az ajánlott konfigba mint most az 1660-as vidkarit, vagy 5700-as AMD-t.
Szerintem ma már simán elvárható az SSD a játékokhoz, multis játékokhoz mát most is az az ajánlott! -
nincsnév007
őstag
válasz Carlos Padre #3941 üzenetére
pedig a bf5-nek egész gyors a betöltése a bf1-el szemben. bf1 töltési ideje az kibirhatatlan volt
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz hombre[EU] #3952 üzenetére
De az elég csak egyszer belekódolni így összességében jobb minőség mellett is kisebb lehet a játék.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Carlos Padre
veterán
válasz nincsnév007 #3954 üzenetére
Igen, letöltöttem újra a múlt héten, de két kör után töröltem. Pedig azt is élném nagyon.
-
_drk
addikt
Minimum 2tb-os SSD kell. Meg a szűkebb rétegnek lesz csak jó.
De ott eddig se foglalkozott vele senki, hogy jó lesz e vagy nem.
Brute Force és oldja meg mindenki magának.PS5-ön meg játszanak majd az SSD-vel. De lehet ezzel se fog történni semmi, csak kicsit gyorsabb lesz pár dolog.
-
ImACeltic
őstag
E3 helyett ez lesz Június elején: [link]
Viszont a pletykák szerint már Májusban beindul a next-gen leleplezés vonat.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
l.skywalker
félisten
Meddig lehet még a HP témakört fokozni?
Soapbox: Why the Harry Potter RPG Is My Most Anticipated PS5 GameNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Carlos Padre
veterán
-
Carlos Padre
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #3962 üzenetére
Az új DaysGone-nak is jól állna a coop, DarkSouls féle multival ahol az invite után lockolja a questeket és csak hordák,challengek maradnak.
Nekem jobban tetszett a játék eleje mikor még survival horror volt, de ha folytatják a horda-vadászatot akkor az nagyobb móka lehet 2-en. Egyedül én nem igazán élveztem az irtásukat...az elején mikor éjszaka egy tónál belebotlottam a kiscsapatukba az nagyobb para voltLife, Uh, Finds A Way
-
NyMRooD
őstag
válasz Carlos Padre #3926 üzenetére
Szerintem nem ment át a lényeg, nem az árról volt szó, hanem arról, hogy a kolléga felcserélte a dolgokat ps3-ig bezárólag olyan konzolok jöttek ki amelyektől a pc-k teljesítményben több éves lemaradásban voltak, azóta meg olyanok jönnek ki amelyektől már erősebb pc konfig is elérhető és pár éven belül ár/teljesítményben is megközelítik a konzolt, ennek az eredménye a félgenerációs gépek megjelenése. Nem hiszem, hogy a gaming-nél mint hobbinál valaki figyelné a fogyasztást (legalább is biztosan nem a költsége miatt), ha igen akkor mindenki switch-et venne.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
l.skywalker
félisten
válasz gyuromoj #3965 üzenetére
Ez azért abszurd, mert ez sose hardver és szoftver viszonya, hanem szoftveres munka kérdése. A stúdiók devkit-et kapnak, azzal a hardver oldali támogatással indulnak neki a fejlesztésnek, hogy a legapróbb részletekig is kihasználhatják a rendszer sajátosságait.
Ha egy végtermék egy adott konzol hardveren "gondot okoz" az az egyértelmű jele annak, hogy nem volt megfelelő a szakmai munka a szoftver oldalán - hiszen a hardver nagy vonalakban ugyanaz marad a fejlesztés folyamán.
Ha pedig valakinek gondot okoz egy adott környezetre való programozás, akkor nem kell arra játékot ígérni, de ez meg már a fejlesztő és a kiadó kapcsolata - még mindig nem a hardver sara.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
válasz gyuromoj #3965 üzenetére
A modern interwebes újságírás...
Nem hallgattam meg mit mondott, de valoszínū ō is csak találgat mivel nem ismeri a gépet...és egy xbox orientált podcastben beszélgettek a jó vendég próbál kedveskedni. Nincs ezzel baj és lehet igaza is lesz,hogy az openworld játékoknál nem lesz pariban RT téren, de a cikk eléggé clickbaitre sikerült
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #3970 üzenetére
Látod, a jogászoknak sosincs válság
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Szabi®
addikt
-
Carlos Padre
veterán
Egy embernél már elérte a cikk a célját
Tessék, itt egy másik is: Xbox Series X's crazy fast load times revealed — should PS5 be worried?
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #3974 üzenetére
Lol.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #3976 üzenetére
Ez a hűtésről egy render, amiről volt dokumentum? Akkor ez legalabb befér majd a polcra.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
Jöjjön mostmár
-
Lackooo84
nagyúr
Ennyi rezet akkor se tennének bele, ha ingyenes lenne a réz.
The Truth is out there...
-
_drk
addikt
Most hogy ebben a generációban legjobban az open world játékokat nyomatták! De még a Sonynál is: HZD, Days Gone, Spiderman, legutóbbi is a Death Stranding, tuti hogy leszarják az openworld-ot...
Szerintem ha egy játék típust figyelembe vettek az az OW stílus!
A kis tereket mindig megoldották, bármelyik generációról legyen szó, azzal minek foglalkozzanak.
Viszont az nyíltabb területek jelenleg elég gyengék.Pont erre lesz jó a villám gyors SSD. Háttértárból villám gyorsan tölti majd be a világot.
-
hombre[EU]
veterán
Igen, ezért lesz jó a gyors streaming. Most egy openworld játék nagyon kis területen nagyon részletes, kis túlzással a karakter orra hegyéig. Szabad szemmel is észrevehetō, de ha távcsōbe nézel akkor nagyon kellemetlen a látvány.
Ezzel komoly idōt spórolnak amit reméljük értékes tartalomba fektetik bele...Life, Uh, Finds A Way
-
d@vee
őstag
Élő lélegző világ...erre belinkelsz egy képet, amin egy hegyes kietlenség van, némi vízzel
Jól néz ki, a PS4 még most is tud villantani képi világban exkluzívokkal, mi lesz majd a nextgenben
Nekem speciel az élő lélegző világ nem ez, meg szerintem sokaknak sem épp ezt jelenti[ Szerkesztve ]
Ja
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Lassú átállás? [link]
PS3--->PS4 váltásnál is ez volt? -
-
hombre[EU]
veterán
válasz ProEvoFan #3995 üzenetére
Kisebb stúdiókról beszélt. A nagyoknak eddig sem okozott gondot. Ennél a gen.nél pl az elsō év a crossgenrōl szólt, de a másodikban már megjelentek az igazi nextgen játékok: Witcher3,Fallout4,DyingLight,Bloodborne stb... Szerintem most is ez lesz a helyzet
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest