Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
Ennek a 200ezer forintnak mekkora a reálértéke? Átlag nettó keresethez képest?
Life, Uh, Finds A Way
-
KaitouP
nagyúr
Imádtam én is, és valahol örülök a tuningolt kiadásnak, de egy tényleges második rész jobban felkeltette volna az érdeklődésem. Mondjuk, ha nem teljes árú játékként adják, hanem mondjuk az eredeti játék árának a feléért, akkor úgy mindjárt más lenne a leányzó fekvése.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
l.skywalker
félisten
Nem jó az Apple példa, nem mindenki áraz úgy mint ők, mert a konzolok nem kaptak +felárat.
500$-os konzol (amire kint még rájön az ÁFA) Németországban 500€-al nyitott ÁFA-val együtt.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NyMRooD
őstag
Az eredmény helyes, de a számítás nem, a 400$-on nincs áfa, mert usa-ban államonként eltér. A magyar ár az úgy jön ki, hogy a dollár árat az Apple 1:1-ben váltja euróra, tehát az SE alapára az eu-ban 400€ amit forintban ~141 ezer + 27% áfa = 179 ezer + artisjust adathordozói díj ~2-3 ezer. Szóval ha a következő gen 400-550€ között fog mozogni az forintban 180-250 ezret fog jelenteni, ha viszont a konzolok ajánlott árai már tartalmazzák az áfát akkor talán 140-200 között lesznek, de szerintem árfolyam és egyéb huncutságok miatt az előbbi lesz.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Neoteric
addikt
válasz l.skywalker #3703 üzenetére
+1, az Apple mindig tulbiztositja magat mikor Forint valtasrol van szo.
PS4 2013 dec 13.-an jelent meg, €400 / 128k HUF aron, aznapi kozeparfolyam 303 volt.
400 x 303 x (1+afakulonbozet, ami 2-8%, allamtol fuggoen)
Ha €500 lesz, es 370-nel nem lesz magasabb euro, akkor megall 200k HUF alatt a PS5.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
l.skywalker
félisten
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #3708 üzenetére
A sok singleplayer ex jàték mellé kell egy ilyen, hogy a jàtékos ne érezze magàt egyedül.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #3710 üzenetére
Jól pofán is vágnám, ha beleszólna hogy játszok
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #3711 üzenetére
Most még röhögünk rajta,de 20-30 év múlva ilyen termékekkel gigavállalatokat fognak felhúzni
Ha lenne egy robot aki felrakja a húslevest hajnali 4kor már mi is vettünk volna egyet
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #3714 üzenetére
A jàték tokok is jobban néznek ki.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Carlos Padre
veterán
válasz hombre[EU] #3714 üzenetére
Volt egy olyan "szivárogtatás", hogy a devkiten is látható V motívum a végleges gépen is rajta lesz valamilyen formában.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #3716 üzenetére
a devkit sem lenne rossz,ha összehoznák az arányokat és kompaktabb lenne
Life, Uh, Finds A Way
-
Carlos Padre
veterán
Former Xbox director megmondja.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Tegla80
addikt
válasz hombre[EU] #3717 üzenetére
[link]nalam ez a nyero(es tetszik a box kockasaga is),de tudom ez alom marad es jon egy megszokott lapos gep,mint amit fentebb mutatsz. (ami rusnya )
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
l.skywalker
félisten
-
d@vee
őstag
válasz l.skywalker #3720 üzenetére
Állítva meg olyan, mint egy ventillátor. Nem lesz ilyen, ez ronda mint a bűn.
[ Szerkesztve ]
Ja
-
félisten
-
RangerFox
Topikgazda
válasz l.skywalker #3724 üzenetére
-
Wesder
félisten
A fagyasztóból kellene kivezetni a kàbeleket, mert max ott tudnàd tàrolni. Ez lehetne az első konyhai konzol.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
A PS4 nél sem nagyon foglalkoztak ezzel ha jól érzékelem a nappalimban tomboló hangviharból
Egyébként felületre elég nagy lenne.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
ha csak nem egy kompakt vizes szett van benne, bár azt azért kétlem . Mindegy csak ne olyan csúnya legyen mint feljebb mutogattátok. Azt azért elrejteném még a nappaliban is.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Wesder
félisten
-
félisten
válasz hombre[EU] #3731 üzenetére
Igen, sajnos szerintem is igazad lesz .
-
hombre[EU]
veterán
Ezt mūveli a karantén az emberekkel->SpiderMan2 "leak"
Azért egy elég pofás vertical slice-t összerakott a srác
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
-
félisten
megjelent egy cikk IPON -on .de most látom hogy már indexen is, írta valaki a fórumon. [link] érdekes az hogy a mérnökök nem tudnak eljutni a korona miatt kínába, hogy finomítsák a végső összeszerelést. Akkor talán azért nem látjuk a konzolt.
Ez a limitált dolog szerintem csak hype amúgy..[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
Majdnem fél éve senki sem mehetett Kínába (most nem tudom mi a szitu) és ez elég gáz így beleugrani a gyártásba...nem lepōdnék meg,ha az átlagnál több lenne a probléma az elsō szériával.
A limitált szám az jöhet a ram-nand szegmensbōl is, meg egyéb költség, de biztosan rájátszanak a hypre-ra is. Vedd meg,mert nem marad!Life, Uh, Finds A Way
-
wolf13
őstag
válasz hombre[EU] #3736 üzenetére
Most sem lehet. Még év elején kellett volna mennem cégtől , s azóta sincs róla hír , hogy tervben lenne mostanában. Szállítás oda folyamatos emellett.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #3739 üzenetére
Na meg baromira széles lenne. Ez a render màr olyan, mint egy rossz paródia.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #3739 üzenetére
Ja, nem kell led. Remélem a kontrolleren is kikapcsolható
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
félisten
-
hombre[EU]
veterán
May 13, 2020 SONY Corporate Strategy Meeting
Valami kis info biztos csurran-cseppen
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #3746 üzenetére
Az 19-én lesz. 13-án a 2019-es év pénzügyi bevételi jelentése lesz:
https://www.sony.net/SonyInfo/IR/news/IR_Schedule2020_E.pdfTavaly ez volt a Strategy Meeting-en:
https://www.sony.net/SonyInfo/IR/library/presen/strategy/pdf/2019/speech_E.pdf(Remélem Zoom-ban tarjták és nyilvános lesz a kód )
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz l.skywalker #3745 üzenetére
No, ez már pofás!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #3747 üzenetére
Igen, megkevertem.Amilyen random marketinget mūvel a Sony mostanában...simán bemutatják a konzolt
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #3749 üzenetére
De ez nem public meeting lesz, hanem in-house nem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest