Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nayrobi
őstag
válasz Alonso0180 #179298 üzenetére
"I spoke with a rep via chat, asked explicitly if this was an error (my account can't see them at all) and he said it was a glitch, not to worry they're working on it"
Csak bugos a rendszer valszeg az átállás miatt
-
LÁZ
addikt
válasz Alonso0180 #179298 üzenetére
ezt irtam, hogy az 500/2000-ből csináltak egy 1000pont/4k huf-ost, az az 1 van most, akkor valszeg nálad is app para van, nekem azzal nincs bajom, rányomtam a stars-ra, kérte az ászf elfogadást, elfogadtam, és ennyi, de az 1000pont 4k huf kupon már 1-2 napja ott volt, nem az ászf-el került oda.
próbáld vagy törölni/felrakni még1x
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
lo_jo
senior tag
válasz zozika84 #179288 üzenetére
A tükröződést lehetett legkönnyebben megcsinálni “csalással”, volt rá jópár megoldás. Be lehetett rakni egy fix “kamerát”, le lehetett tükrözni a pályát kicsiben, stb. de mindegyiknek volt valami hátulütője. A RT tükörnek a teljesítményvesztés az, főleg ha nincs rá dedikált hw egység. Viszont a RT nem csak tükröt jelent, nem csak króm csillogást. Pl. szórt fényvisszaverődés árnyékban, színes felületekkel.
Nem vagyok játékfejlesztő, de volt olyan közvetlen csapattársam melóban, akinek az egyik hobbi projectje a saját RT engine volt. Nem real time, csak állókép, órákig generált egy viszonylag egyszerű képet is akkori HEDT procin, de ment.
-
Frod
addikt
Az app-ban konkrétan megint eltűnt a Stars... -.-
Do you see the white shadow?
-
Farkassacred
őstag
Idén akkor gondolom a Wukong lesz a Goty így a látottak alapján, van egyébként más esélyes is hogy látjátok?
És mennyire tetszett nektek ez a Wukong? Egy játékra még lesz időm szerintem januárig, videók alapján pedig jónak tűnik ő nagyon.
Elkezdtem idén is a Witcher 3 végigjátszásomat, és ez a játék még mindig lenyűgöző, megaztám gwent gwent és gwent.. megunhatatlan. Bárcsak évente jönne egy ilyen játék.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
TBT
addikt
Napra pontosan 2 hét múlva már elérhető lesz a PS5 Pro! Bízzunk benne, hogy az előrendelők és előre fizetők még aznap megkapják az új gépet.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
F-ECT$
titán
válasz Farkassacred #179316 üzenetére
Azért van pár jelölt:
Astro Bot
FF 7 Rebirth
Legend of Zelda
SH2
HD2
Wukong
Like a Dragon IW
Balatro[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
MODERÁTOR
Azonnali beavatkozás szükséges: a PlayStation Stars-tagság megőrzéséhez 2024. október 24-től kezdődően a PlayStation Stars-tagsághoz el kell fogadnod a PlayStation Stars frissített szolgáltatási feltételeit.Ugyanakkor app-ban sem tölt be sajnos. Üzenetekből próbáltam, amúgy én sem látom.
Másik gépről sikerült, de: 2024. október 24-től kezdődően be kell jelentkezned a PlayStation Stars szolgáltatásba a
PS App alkalmazásban, és el kell fogadnod a PlayStation Stars frissített szolgáltatási feltételeit ahhoz, hogy PlayStation Stars-tag maradhass. (online-t vagy app-ot írt az e-mailben...app-ban meg az elfogadom felett állandóan "Hiba történt" - gondolom sokan prőbálkoznak egyszerre)[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
zozika84
őstag
válasz TrishtanAG #179322 üzenetére
Most is beesik, csak az RT miatt az egesz jatekban (30fps), nem pedig bizonyos helyeken
[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
lo_jo
senior tag
válasz TrishtanAG #179322 üzenetére
THPS3-ban a reptéri pálya is ilyen, low poly másolatban ott az egész a padló alatt. Ez egy ügyes trükk egyébként, de csak úgy működik, ha nincs semmi, amivel a játékos intetakcióba léphet (meg lehet oldani, de nagyon szívás). Ugyanez a probléma a dev roomba rakkott kamera megoldással is. Ezekre ha az engine fel volt készítve, scripteléssel megcsinálhatta szinte bárki. Mi is próbálkoztunk még a Q3Radiantban ilyen pályával több, mint 20 éve, iszonyat pepecselős.
A fix kamerás volt a “könnyű” változat scripting szempontból, de olyankor is gyakorlatilag duplán kell renderelni a jelenetet, mintha split screen lenne. Ha 1:1 ugyanaz a render, gyakorlatilag felezi az fps-t. Low poly objektumokkal és low res textúrákkal lehetett és kellett is ügyeskedni, hogy jobb legyen.
A ray tracing meg egyáltalán nem újdonság, a vfx-esek nagyon régóta használják, de kaptam én is eredeti CD-n valami tájkép (tudott kopár sziklákat meg fodrozódó vizet) generáló programot 2002-3 környékén, ami CPU renderből csinált paraméterekkel egy hegyet és beárnyékolta. Az akkor 1,2GHz celeronon 40 perc volt egy 800x600 háttérkép render. Ma ez megtörténik real time.
-
Elderath
őstag
Dragon Age™: The Veilguard | Official Launch Trailer
Eddig legjobb trailer
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Farkassacred
őstag
válasz Beegabor81 #179330 üzenetére
Tisztára mint egy mobiljáték.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
S e t h
nagyúr
válasz Farkassacred #179331 üzenetére
Mintha random jelenetek lennének egymás mögé dobálva, inkonzisztens az egész.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
TBT
addikt
válasz Elderath #179329 üzenetére
Eléggé csend volt mostanában a játék körül, már ami a marketinget illeti. 1 héttel a megjelenés előtt rájöttek, hogy tolni kéne róla valamit, hátha valaki megveszi 0day.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Elderath
őstag
válasz Farkassacred #179331 üzenetére
Mitől mobil játék tőled is kérdezem mert tegnap se kaptam választ.
Főleg ez a trailer aztán semmibe se különbözik mondjuk egy jobb inquisition trailertől.
-
Elderath
őstag
válasz Beegabor81 #179330 üzenetére
Ez hogy jött le ebből a trailerből?
-
Shoterq
újonc
válasz Farkassacred #179316 üzenetére
A 3. new game kezdtem (persze csak a cuccok miatt , de többet nem pörgetem ki)
Én jól szórakozok vele, vannak hibái, de a mai játék dömpingben szerintem szórakoztató!Ezt várja valaki vagy csak én vagy rákattanva?
Arc Raiders
Ma indult a Pc-s teszt, igaz a kezdeti ingyenes játékból, állítólag 40$ lesz az induló ára![ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Lacielvtárs #179339 üzenetére
Nekem mindkettő megvan még. Mondjuk ha eltűnik ez a lehetőség, akkor kb semmire se lesz jó ez a Stars.
Dive ever, work never.
-
Farkassacred
őstag
válasz Elderath #179334 üzenetére
Pontosan attól érzem egy szimpla mobiljátéknak, ahogy S e t h is leírta kettővel feletted. Ég és föld a különbség ez a trailer és az új Got-é között, a vicc meg az hogy még az új Ac traikeréhez képest is gagyi.
Nálam egyszerű a képlet, ha a mobiljátékoké lesz a jövő én lépek ettől a hobbitól.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Elderath
őstag
válasz Farkassacred #179343 üzenetére
Ez nem válasz a kérdésemre. Semmi mobil játékra utaló dolog nincs a trailerbe. Az egy dolog ha valami nem tetszik, csak hülyeségeket nem kéne írni, főleg nem azt amit a neten olvas az ember. Egyre elviselhetetlenebb már az internet és itt mind a két szélsőséges oldalról beszélek.
-
Adam0620
csendes tag
Csak bele-bele néztem az idei COD kampányába, de eddig nekem meglepően bejön és ötletesnek tűnik, remélem PS5 Pro-t kihasználja majd
[ Szerkesztve ]
-
Adam0620
csendes tag
válasz Elderath #179347 üzenetére
Elvileg lesz hozzá, csak nem reklámozzák a Microsoft miatt hozzá egyelőre. Youtuben élőben játszák a kampányt, ausztráliában már megjelent, most tart majdnem 7 óránál, de én is pár órára számítottam, főleg a tavalyi rész után.
*Mire leírtam vége is lett[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz Lacielvtárs #179339 üzenetére
akkor én vagyok a choosen one
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Beegabor81
tag
válasz Elderath #179345 üzenetére
Szerintem inkább arra gondol, hogy olyan színes , csilicsálé, mint azok a fake mobiljáték reklámok vagy hogy ez a graf stílus olyan újgenerációs gyerkőcöknek szóló, Fortnite meg hasonszűrő játékra hajaz.
Részemről meg azért God of War-os, mert olyasmi a harc benne, meg a pályafelépítés, sok ládanyitogatás, lineáris, de icipicit kacifántos, hogy úgy tűnjön hogy nagyobb mint igazából. Engem nem zavar mondjuk ez a linearitás, open world játékoktól már kicsit besokalltam. Inquisition is abbamaradt, nagyon MMO-s volt.
Nem vagyok megszállott Dragon Age rajongó, de 1-2 lement, nem fogok eret vágni, ha ezt a részt kihagyom
Majd megvárom milyen értékeléseket kap, aztán eldöntöm, hogy Day 30 vásárlás lesz e[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest