Hirdetés
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EAFC 25
- Le Mans Ultimate
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6 - Alig másfél hét múlva indul az első szezon
- EA Sports WRC '23
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz KaitouP #178345 üzenetére
Store-ban PS Plusszal kedvezményes áron, 10.161 Ft-ért rendelhető elő, míg az első három rész remastered csomagján is van most egy 50%-os kedvezmény, ami így 5.645 Ft-ért vehető.
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
S e t h
nagyúr
Őőőő oké, a Shogun után, bár nevezzük csak kissé autentikusnak, még mindig kevésbé érzem csalogatónak, hogy egy kislány vagy Shaquille O'Neal között váltogassak.
Én amolyan maradi old school Sho Kosugi badass mf stylet tudtam volna elképzelni, de lelke rajta az ubinak, hogy érzi mi hiányzik, gondolom felmérték, hogy a játékosok hány százaléka szeretne kazah púpos törpével játszani.
Lehet nehezebb lett volna olyan változtatásokat eszközölni a játékon ami a játék alapjaihoz nyúlt volna, hogy ne vádolhassak tovább őket a kiégett ow formulával, helyette kaptuk ezt.
Én vagyok az a barom user akinél megjelenés után 1 héten belül tolom az ubi gameket, de ez az elnapolás most nem abba az irányba terelt, hogy még jobban izguljak.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
RetroJack
tag
Aki tolja a sparking zerot, a HDR nálatok és túl sötét ?
-
F-ECT$
titán
válasz ProEvoFan #178355 üzenetére
Egyébként miért baj ha az embert rasszistának tartja valaki névtelenül egy fórumon? Semmi sem lesz se jobb se rosszabb attól, hogy mit gondol rólad. Le kell szarni, és leírni amit gondolsz. Ha nem sérti a szabályzatot, akkor hagy mondja már el az ember, amit gondol.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
30z.Samu
félisten
Na, Dragon Ball-ban eljutottam Frieza-ig, a Giant Ape Vegita igazából addig nehéz, amíg nem jössz rá a taktikára. Utána ügyes időzítésekkel sima liba. Az sem segített az elején sokat hogy az irányítás rohadtul nem állt kézre, de most már kezdek belerázódni. A grafika szerintem gyönyörű és rohadt jó a játék!
Sic Parvis Magna
-
Peat76
őstag
válasz Kendek #178353 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam én is
Köszönöm a kiegészítéstSony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
kwzatz
őstag
válasz lo_jo #178344 üzenetére
Múltkor linkeltem be, hogy a nők 97%-ban választanak női karaktereket a League of Legends-ben. Erről mi a véleményed? Nem vennék emberszámba a férfiakat?
Olyan gyorsan következtettek, olyan tévesen, olyan túlzásokra, ami tényleg néha hajmeresztő."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
KaitouP
nagyúr
válasz Nescafé #178357 üzenetére
Have fun! Később én is lecsapok rá, az első részt végignyomtam (ki tudja, életem alatt hányadjára ), meggyőzött a remaster minősége.
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
kwzatz
őstag
válasz Bad Pritt #178369 üzenetére
Nem látom, hol írtam a kommentemben, hogy általánosított, továbbá azt sem látom, hogy ez miért lenne releváns.
Azt írtam, hogy következtetett, mégpedig arra, hogy nem veszi emberszámba a feketéket és nőket, és mindezt abból, hogy nem akar ezekkel a karakterekkel az adott játékban játszani.
Erre hoztam fel példának a nőket, akik közül szinte senki nem akar férfi karakterrel játszani, kérdezvén, hogy a következtetését rájuk nézve is helytállónak véli-e, hogy azért van, mert nem veszik emberszámba a férfiakat. Így megvan?[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
őstag
válasz Bad Pritt #178375 üzenetére
Ez az "érvelési hibázás" nagyon elterjedt és úgy néz ki, hogy most már mindenki használja is "mintegy érvként", mert már látta mástól, hogy bevált. Itt most sajnos nem. Milyen érvelési hiba, ha már "classic", ha szabad kérdeznem? Erre kíváncsi vagyok, mert nagyon jól ismerem az érvelési hibákat, úgyhogy hajrá.
Az a legviccesebb része, hogy kérdést tettem fel. "Érvelési hiba."
Tekintve, hogy 100-ból 97 nőre érvényes, megnevezhetünk gyakorlatilag tetszőlegesen kiválasztott nőt is akár és amint azt látjuk, hogy női karaktereket választ csak, akkor mondhatjuk rá, hogy emberszámba sem veszi a férfiakat? Ha így egyénenként végigmegyünk egy 100-as League of Legends-et játszó, nőkből álló listán, akik közül azt látjuk, hogy 97 csak női karaktereket választ, akkor ez a 97 emberszámba sem veszi a férfiakat?
Emellett miért lenne irreleváns, amikor szó szerint ugyanarról a szituációról van szó, mégpedig arról, hogy "x emberszámba sem vesz egy adott y csoportot, mert nem akar y csoport tagjával egy játékban játszani". Így már okés?[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
válasz Bad Pritt #178381 üzenetére
Mi a jól definiált preferenciája azon túl, hogy nem akar fekete szamurájjal és 40kg-os vékonyka nővel játszani az adott játékban? Mit akarsz mondani? Mit látsz még ebbe bele, amit valamiért egy csoport szinte minden tagjába (nők 97%-a csak női karakterekkel játszik), egy teljesen ugyanolyan kérdésben, valami rejtélyes módon mindennemű logikával szembemenve nem látsz bele?
Ráadásul nem nevezted meg az érvelési hiba típusát, pedig "classic". Honnan fogjuk most így megtudni?[ Szerkesztve ]
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Elővettem megint a Bloodborne-t. Jövőre lesz 10 éves a játék, de még mindig élvezetes játszani vele. Elkentem Gehrman száját szépen, 1 millió echot kaptam érte, lvl 201-en vagyok.
Nagyon kéne ennek egy folytatás, a sok rókabőr játék meg remake helyett.W | W | H | W | W | W | H
-
Szilágyi84
senior tag
válasz Ctrl+Alt~Del #178384 üzenetére
Én a régi kedvenc Darksiders 3-at kezdtem ismét végig vinni ,hogy nincs semmi érdemleges cím . Nem tudom ez a Soul Reaver alig feljavítva milyen lesz már nem igazán emlékszem rá csak ,hogy akkor jó régen egész jó volt,de mai szemmel már nem biztos .
-
Elderath
őstag
válasz 3L1T3 #178390 üzenetére
Vicc. Epic folyamatosan frissíti az enginet, de alapvető dolgokat nem javít évek óta. Suttering, ami főleg pcn van jelen az engine legnagyobb hibája és évek óta semmit nem csinált az epic hogy kijavítsa
Egy jó HDR iszonyat sokat dob egy játékon pl egy DBZ azzal az artal és egy jó HDR implementációval sokkal jobban nézne ki
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
raziel01
veterán
Silent Hill 2 remake végére értem, nem volt ez rossz.
15 óra volt normálon. Többször biztos nem játszom de egynek jó volt.
Ha ilyen minőségben jön a 3. rész akkor jöhet.
9/10 -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
The First berserker : Khazan zárt béta kódja nekem a Spam mappába volt! (akik anno jelentkeztek ott nézzék meg!) Vártam egész nap, közben már régen ott volt a spam mappában! (csak szólok hátha más is így járt! )[ Szerkesztve ]
-
undercover
őstag
Én is csatlakozom a táborhoz, hogy zseniális lett az új Dragon Ball játék
Ezek a What if küldetések nagyon feldobják a story módot.
HDR-el nálam nincs nagy gond. Ott a csúszka fel kell húzni 100-ra aztán már nem olyan sötét.
Playstation ?// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Szoke1982
senior tag
válasz Bad Pritt #178398 üzenetére
Szívesen! Még jó az utolsó kódot írtam be, mert pont az volt az Eu-s kód! (mert míg nem helyeztem át, hogy nem spam, addig én csak a kódokat láttam össze vissza, és nem egy darab kép volt ami kb kellet volna lennie! (gondolom a spam végett! )
Lényeg a nexon küldte, azért lettem figyelmes rá!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Helló, Android 15, merre vagy, Hyper OS 2?
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Revolut
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.