Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
válasz Mezcal #170156 üzenetére
Nagyondrága...hasonlóan van árazva, mint a prémium.PS-en meg épp a sony miatt nem érhető el, nehogy kiderüljön, hogy világ nem egészen úgy működik, ahogy szotyifalván elképzelik.
Amit írtam az nem hipotézis, hanem tények. Benne van? Benne. A sonynál nincs benne? Nincs. Mondjuk te ennek is tudsz örülni, szóval nem is csoda, hogy csatakosra tudják szopatni a népet. Van az a réteg, akivel bármit meg lehet csinálni, mindennek örül -
NyMRooD
őstag
Az, hogy (csak) a Sony miatt nincs annak a két csomagnak a prémium változata nem tény, a többiben igazad van.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
Ja, hát egyértelmű üzleti okai vannak, tippre azt mondom, hogy túl sokat kér az előfizetésből a Sony és nem tudnak megegyezni. Amúgy az MS-el EA és Ubi is megegyezett vagy csak az ubi? Kár, hogy ilyen szerződés nem szivárgott ki, kiváncsi lennék.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
semetka
őstag
Tegnap én is tettem egy kísérletet driftelő joy javításra. Bal oldali analóg X tengelye szinte állandóan balra kitolást érzékelt már. Izopropil alkohol + fülpszkálóval kitakarítottam a potméter belsejét és most jó. Így akkor nem kopás volt hanem csak kosz, szerintem a gyári kenőanyag is közrejátszik ami gyárilag van az analógban.Tegnap egy 3 órás etappal fel is avattam Remélem sokáig bírja majd.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
-=Jam=-
őstag
válasz semetka #170170 üzenetére
Nekem a megjelenéskor vett gép mellé adott kontroller 2 hónap után kezdett el driftelni. Bevittem akkor a szervízbe, csak tisztították és vagy 2 évig bírta, utána cseréltem benne csak ki a potmétert. Azóta a másik controllerbe már tettem hall effectes kart is, mikor az is driftelni kezdett
-
EmThor
addikt
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
-
TBT
addikt
Nem igazán van játékmegjelenés = nem igazán érdemes előállni "új" géppel? Még mindig a játékok adják el a gépet nem?
Bár nem belsős cím, de többnyire a Sony oldalán mutogatják a játékot. Plusz... a Sony sem erőlteti meg magát mostanság a belsős címek kapcsán.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
-
Moby
addikt
Heteken belül jön a másik kínai csoda (Black Myth: Wukong). És hát az is UE5, szóval még nem láttuk hogy muzsikál PS5-ön, de azért már előre be lehet tippelni, hogy nem ártana hozzá a PRO. Szóval ha a kínai játékok indikátorai bármilyen szinten, akkor már késésben van a sony
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Ami azért is hülyeség, mert ezek az új grafikus motorok rendkívül hardverbarátok, főleg az Unreal Engine. Meg kéne tanulni optimalizálni, és nem folyton a hardvertől függővé tenni az aktuális címet. Az hótziher, hogy PS6-ot majd csak a generáció végén fogok venni, amikor lesz hozzá legalább 8-10 olyan cím, ami ér is valamit.
-
Mezcal
addikt
De hát az már eleve hipotézis, hogy az EA és Ubi legdrágább csomagjait nélkülöző PS-t a Sony-ra kened. Az EA és Ubi olcsóbb csomagjába éves vagy több éves késéssel kerülnek be a cuccok, és azokat sem mondanám olcsónak, pláne most az áremelés után.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
zozika84
őstag
válasz ripla #170186 üzenetére
Senki nem fog a szükségesnél több időt és pénzt ölni az optimalizálásba, így marad a várakozás az erősebb konzolra.
A PS 6 vásárlást pedig valóban érdemes lehet az akkori generáció végére hagyni, mert addig valszeg megint csak a Crossgen/Remake/Remaster vonal lesz nyomvaPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
TrishtanAG
senior tag
Ma jelenik meg ez a nagyon hangulatos kalandjáték, a Closer the Distance, amiben egy balesetben elhunyt lány szellemét terelgetve segíthetünk a szeretteinek feldolgozni a halálát. A jó egy hónapja pár napig elérhető demóját nagyon szerettem, mert egyrészt kiválóan nyúl hozzá ehhez a komor témához, másrészt a játékmenete is nagyon kreatív.
A lány lelkével ugyanis nem Casperként repkedünk ide-oda és mittudomén tárgyakat dobálhatunk (bár a kamerával bármikor el lehet szálldosni bárhova, amit én nagyon hm, éltem), hanem a közvetetten sugallhatjuk a szereplőknek, hogy mit tegyenek, és bármikor megnézhetjük, hogy mit csinál éppen valaki más, miközben a kis falucska lakói realtime élik a mindennapjaikat.
[ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
Alonso0180
tag
Hello!
Másnál is az ékezetes betűk (profil nevekre gondolok, sajátomba is van) helyett ilyen fura '?' jel van? Van erre valami megoldás vagy ez így marad mostantól? Mobilos app-ban és maga a PS-n ez van, míg régebben jó volt.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Alonso0180 #170194 üzenetére
Igen, ez ilyen már egy ideje. Megoldás viszont nem nagyon van, de nem is nekünk kellene javítani.
-
balintka
addikt
válasz Alonso0180 #170194 üzenetére
Igen, ilyen, nekem is a gép a nevemet ilyen hibásan mutatja az avatar mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Beegabor81
tag
Hát nálam régóta alap, hogy jelszónak, felhasználó névnek, email címnek vagy egyéb informatikai azonosítónak nem használunk ékezetes betűket
-
Moby
addikt
válasz Beegabor81 #170197 üzenetére
De itt a riöl nevedről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest