Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz #42308056 #154147 üzenetére
Persze, tudom, hogy HW terén u.a. Nincs szükségem rá, nem hiszem, hogy akarnék lemezekkel "bajlódni". De ha valami oknál fogva a jövőben mégis, és Slimet veszek (márpedig eléggé hajlok rá) akkor meglesz a lehetősége az utólagos bővítésnek. Valószínűleg külföldi oldalak, mint pl. a Kleinanzeigung dugig lesznek vele.
-
Persie12
aktív tag
válasz 30z.Samu #154155 üzenetére
Igen igen, veszel hozzá 25.000-30.000 forintért egy 1 TB-s SSD-t és már tárhelyben is jobban jössz ki. Oké, kicsit így drágább mint a slim, de már jobban megéri szerintem.
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
Persie12
aktív tag
válasz Gabesz87 #154158 üzenetére
Jól tetted, azért az a 175 GB sokat számít, mert ugye hiába 825 a fat, 6xx GB elérhető csak belőle, mert a rendszer lecsíp egy elég szép részt. Bár mondjuk hogy 160.000 Ft konzolvilágon a fat, veszel hozzá egy SSD-t és még jobban jársz tárhely szempontjából.
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
LÁZ
addikt
12.18-ig nálam 30% off van az Extrára, így 31500.-
ps. nincs élő előfizum, eldurrantom a walletes pénzemet, így 21.5k-ba megáll nekem a sztori
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Persie12
aktív tag
válasz markknight #154160 üzenetére
Ez kb ugyan az amit küldtél, 28.000 most eMAG-on [link]
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
A walletes pénz is ugyanolyan pénz, tehát 31.5k lesz így is (Esetleg ha oda olcsóbban töltöttél fel mint a névérték, akkor valamivel kevesebb.)
Egyébként írja, hogy mire fel ad most 30%-ot? Kérdés, hogy ez már az év végi kedvezmény, vagy az még odébb van.
Dive ever, work never.
-
plejik
addikt
Köszi az infot, be is rántom.
F-ECT$:
Szerintem 'általános' akció, mindenkinek. nálam is most az, nem rég járt le az előző, de aktív előfizuval nem tudtam az aolcsóbb extra akciós csomagot megvenni.[ Szerkesztve ]
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][LG CX3 OLED]
-
vonSux
őstag
válasz ProEvoFan #154141 üzenetére
Ezt használom, merem ajánlani. Egy audiofil cucctól messze van, de játszani tökéletes. EQ finomhangolás lehetséges és szükséges (egyszerű a saját szoftverével).
-
republic666
junior tag
https://aqua.hu/alkatreszek/1tb-kingston-ssd-m2-nvme-kc3000-meghajto-skc3000s1024g-t1124864 -ez jó lehet??
A bírkák mindíg többen vannak.....1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5 2024 VR2
-
Sliderxy
senior tag
válasz 30z.Samu #154170 üzenetére
Nem feltétlen az idő számít. A "stars-ból jött össze" azért elég tág fogalom.
Pl van olyan játék amit ha megveszel elég sok pontot ad. Akkor az már nem mondható ingyen pontnak.
Olyan régóta meg szerintem nem megy ez, hogy csak az ingyenes pont gyűjtésből összejöjjön 10 k-nyi pont. -
30z.Samu
félisten
válasz ViktorHUN79 #154173 üzenetére
De most az megmarad a Wallet-ben vagy csak egy ideig?
Sic Parvis Magna
-
Zeki
nagyúr
-
Wesder
félisten
-
Sliderxy
senior tag
válasz nincsnév007 #154177 üzenetére
Itt kapsz bővebb infót róla: Mi az a PlayStation Stars?
Engem ez eddig nem érdekelt, de nemrég téma volt itt és ránéztem, elindítottam.
PS appban lehet csekkolni egyszerűen az aktuális dolgokat.
Most kb két hét alatt lett nekem kb. 280 pont, de vettem kisebb indie címeket is.
Egy AAA premier játékért sok pontot ad viszonylag, legalábbis a többi kihíváshoz képest.
A havi játékok közül ha csak az egyiket elindítod már kapsz 50 pontot.
500 pontot be tudsz váltani 2000 forintra.
Amúgy tényleg nem nagy fáradtság néha ránézni, csak az appból külön el kell indítani mindent amire a pontot be szeretnéd majd húzni. -
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
ldave
félisten
Nem tudom ki nézte, de én kaptam pár napja a Sonytól emailt, melyben egy PS+ kérdőívhez van link. Meg lehet írni nekik a véleményt a szolgáltatásról:
A Slime draws near! Command?
-
bod101
aktív tag
Sziasztok,
megjött a Pókember legyőző segéderő
[ Szerkesztve ]
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
30z.Samu
félisten
Még egy kis Remote téma. Vsn Chromecast itthon, kíváncsiságból feltettem az appot. Párosítottam a cuccal wireless a controller-t. A kép fasza volt, viszont akkora a latency hogy öröm volt nézni. Számomra ez már a zavaró kategória.
Sic Parvis Magna
-
ldave
félisten
válasz markknight #154192 üzenetére
Lemondtam a megújulást, más nem tudtam tenni. Ameddig be van fizetve, addig használom.
Hosszabb volt a kérdőív, minden PS+os dologról lehetett nyilatkozni (multi, cloud save, classic games, trials, stb)[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
LÁZ
addikt
válasz nincsnév007 #154187 üzenetére
elég csak a store-ban, hogy azt a gépen kattintod le, vagy az appban, az mindegy, ha regisztráltad magad a starba, akkor megkapod utána a pontokat
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
undercover
őstag
Megint drágulnak az SSD-k? Nézegettem a PS5-höz ugyebár. Pár hete még 1 tb 28k huf volt most már 38k huf lett. Ha az ember bővíteni akar a PS5-höz úgy nézz ki nem szabad várni.
Playstation ?// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
nincsnév007
őstag
válasz undercover #154198 üzenetére
melyik ssd? én egy adata xpg 1 tb nézegetek folyton fekete péntek előtt 23k volt most tartósan 30k. Meg nézek egy samsungot az 40-39k között mozog.
-
undercover
őstag
válasz nincsnév007 #154199 üzenetére
Kingston FURY Renegade-et nézegettem éppen.
Playstation ?// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest