Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    Sziasztok!
    Srácok...Vr2 témában írnék. Nem tudom, eddig nem is figyeltem, de tegnap este zavart, hogy néha furcsán, főleg ablak felé nézve a kastélyban, kint a havas táj, mintha törne a fény, egyes jeleneteknél a Resident-ben. De ez lehet, hogy eddig is így volt, vagy a szemüvegem szórakozik, nem tudom. De most, hogy ráált a szemem, fokozatosan ezt figyelem, Horizon-ban viszont nem érzékelem ezt.

    De megtisztítottam a lencséket és észrevettem, hogy a lencse mögött, mintha több porszemcse is lenne. Én nem tudom, hogy ez eleve ilyen volt, és csak most tűnt fel, vagy tényleg megy alá be a por, mert akkor egy nagy sz@r az egész.

    Csináltam már reggel erről egy videót, összesen csak 8mb, felraktam a drive-ra, de azóta is azt írja, hogy konvertálják, röhej.
    Szóval felraktam ide ezt a kis videót, itt jól látható, miről beszélek, akinek van egy kis ideje nézze meg és mondjon valamit. Még bőven van időm cserélni, elállni...

    Köszi előre is, aki foglalkozik vele...

    [link]

    Még annyit, hogy Resident-ben néha elvesztem a karom, mindig a bal van valahol máshol, aztán egyszer a helyére kerül. De tegnap a jobb volt máshol, a pisztolyomat sem tudtam elővenni. Aztán nem éreztem a vibrálást, de egy újraindítás megoldotta a problémát. Ezek bugok a játékban, mert ilyeneket sem tapasztaltam Horizon-ban... :F

Új hozzászólás Aktív témák