Új hozzászólás Aktív témák

  • ImACeltic

    őstag

    válasz lo_jo #117501 üzenetére

    A BASZÓ szót azért írtam így párszor az elmúlt 1-2 napban mert itt az egyik fórumozót nagyon zavarja, hogy létrehozták ezt a kifejezést és poénból kicsit piszkálom a csőrét ezzel. Kivételesen nem a Part I-et emeltem vele az egekik, megtettem azt már elégszer. :D

    Amúgy meg van itt egy IGN teszt ami leírja, hogy nem véltek felfedezni nagy AI javulást, aztán van egy Digital Foundry analízis, amiben meg is mutatják, hogy mennyit fejlődött az AI. Mindenki döntse el melyiknek hisz.

    Persze jött a fél perces Twitch klipp amiben éppen bugolt a játék. Na bumm, annyi ilyen legyen minden játékban, mint amennyi a Naughty Dog játékokban szokott lenni.

    Mindenkinek:

    Ha netán túltoltam itt a Part I védését, az azért volt mert a bennem tényként tudatosult dolgokba kötöttetek bele, pl "ez csak textúra felhúzás", "nincs AI változás", stb. Bocsi, de ezek mellett én nem tudtam elmenni, ezek véleményem szerint nem magánvélemények, hanem csakazértisbelekötökpróbálkozások. Ne toljátok OW Zoly style-ba, nem jó az. Éppen ezért az általam túltolt védelmet egy általatok túltolt támadás előzött meg. Szerintem.

    Na meg a stílus. A nem trágár és nem személyeskedő, de monitoron vagy mobil kijelzőn keresztül is tenyérbemászó stílus triggerel engem és van itt 4-5 személy, aki így nyomja. Ezt a modik nem tudják büntetni, el kell viselni. Én nem mindig fogom. Ez van.

    Ha nem leszek triggerelve, akkor itt már nem igazán akarok fölösleges köröket futni a Part I körül. Viszont a Konzol Screenshot topikban tuti rakok majd egy rakat képet mert ahogy néztem kb minden sarkon fogok lőni legalább 1 képet a játékban.

    Gamer(PS5, PC), sport fan.

Új hozzászólás Aktív témák