Új hozzászólás Aktív témák

  • lo_jo

    senior tag

    válasz marinea2 #117494 üzenetére

    Semmilyen extázis nem volt, simán kiröhögtük azt, ami a videóban szerepelt. Ne láss bele többet a dolgokba a valós tartalmuknál.

    Szerintem fordítva ülsz a lovon. Látatlanul istenítve lett a remake, mert olyan AI lesz, hogy csak na, hát mit nem értünk mi ezen, indokolt a teljes ár érte, a fejlesztők megmondták. Mi meg annyit mondtunk, hogy 0 játékmechanikai változást jelentettek be, nem változtak a pályák, fegyverek, stb, így nem számítunk arra, hogy az AI óriásit fejlődne. Aztán egy darab összehasonlító teszt alapján a fórumozó kolléga már csupa nagybetűvel, félkövéren és dőlten baszó AI-ra hivatkozott és hogy nem vesszük tudomásul.

    Én nem örülök, hogy nem lett az ígéretből nagy durranás, inkább a fejlesztőket röhögöm ki, ők csináltak magukból és a hiszékeny rajongókból hülyét. Szemészhez lettünk küldve meg csukott szemmel néztük a videót. A kognitív disszonancia már megjelenés előtt óriási hatással van egyesekre és ezt azzal próbálják feloldani, hogy a kételkedőkön vezetik le a frusztrációt.

    Egyébként továbbra is egy fórumon vagyunk, amíg nincs tiltva a magánvélemény, addig azt írhat bárki egy játékról, amit akar, ha nem tetszik, ne olvasd el.

Új hozzászólás Aktív témák