Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
Topikgazda
Másnak is megkergült a PS app? Egész nap dobálja, hogy akciós egy játék a kívánságlistámról, óránként 2szer az összesről értesítést küld. Már kínomban kikapcsoltam minden értesítést róla, elég gáz. Bezzeg eddig alig jelzett valamit az alkalmazás.
-
Nayrobi
őstag
válasz fausto #113658 üzenetére
Ja mert ha valaki kiír bármit is twitterre, az tuti úgy van. A sztoriból lemaradt ez a rész, véletlenül
"Take the information above with a grain of salt as the leaker didn't provide more information and footage when further questioned"
Vicces, ha a nótidogból mindenki azt mondja, hogy dolgoztak rajta egy csomót és ez és ez változott, az biztos kamu, de ha random jóska benyög valamit a netre, az tuti trú.
-
F-ECT$
titán
válasz 3L1T3 #113649 üzenetére
Szerintem jópofa. Az ugrás lehetne szabadabb, de gondolom ezzel sok órányi programozást, pálya designt és tesztelést úsztak meg.
Kalandjátéknak szerintem hozza a kötelezőt, 3e Ft körül akciósan behúznám 2 év múlva, ha most nem lett volna "ingyenes".Dive ever, work never.
-
front3r
őstag
Nekem is elég gyengének tűnik, nem varázsolt el. Meg másra is számítottam, nagyon standard játékmenete van, cica helyett akár bármilyen más karakter is lehetne, akár egy néma ember is. Azt hittem autentikusabb macskás játék lesz ez, de tévedtem. Nekem az is megfelelt volna, ha csak annyit tud a macska, mint amit, és nem kezd el puzzle feladatokat megoldani, meg megérteni a nyelvet, stb. Ez így nálam elvesz az élményből. A leges legeleje még tetszett valamennyire. De tényleg elég darabos a mozgása, és kidolgozatlan, ez a másik probléma.
Legalább a macskám(IRL) figyelte jó darabig a tv-t, ő legalább “elhitte” hogy egy másik élő cica. Na meg a doromboló kontrollerre tette a lábát.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz ldave #113665 üzenetére
Hinni szabad nekik, csak pénzt nem kell adni, amíg ki nem derül, hogy mi valósult meg igazából az adott játékban.
Szerintem egyébként teljesen mindegy, hogy mennyi "újdonságot" raknak a Part I-be, aki már végigjátszotta, annak ez nem fog sokat adni. Aki meg nem, annak biztos jobb lesz az élmény, mintha egy régebbi verzióhoz tudna csak hozzájutni.
A kérdés inkább az, hogy régebbi verzió szinte ingyen vs új verzió 80 euróért.Dive ever, work never.
-
Ck.
addikt
Szerbusztok,
most az új PS Plus megjelenésével realizálódott bennem, hogy a fizikai címeim nagy része már onnan is elérhető. Kérdés, ha túladok a lemezeken és a digitális tartalmakat választanám, megmaradnak-e a mentéseim, fogok-e mindent ugyanonnan tudni folytatni, ahol a lemezes játékot abbahagytam? -
LeventeV
senior tag
Ha más régióhoz tartozik a játék, akkor nem. Pl EU-s régiókba tartoznak a lemezes játékaid, de US accounton keresztül van PS+ előfizetésed, akkor nem lesznek kompatibilisek a mentések, mert a letöltött játékok akkor US régióhoz tartoznak majd.
De ezt konkrétan ki is tudod próbálni egy tetszőleges játékon, ami már megvan neked lemezesen és tölthető a PS+-al is.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Biztosan.
Birkás Peti (Bate a régi PC Gurutól) Ps5-ön streamelte tegnap este a játékot és mind nagyon élveztük, mondjuk a társaság többsége nagy Macskabolond is.
Én személy szerint most bánom először hogy nincs még Ps5 konzolom...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
RangerFox
Topikgazda
Ez a Stray aranyos, de kb. ennyi. Olyan
gémpesszbePS Plusba való cím, nem olyan rossz ez. Nem olyan igénytelen ökörködés, mint a Goat simulator volt pl...[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Pc-s konfiguráció játékhoz nincs és nem is lesz soha, a korábbi Ps4-em meg beleinvesztálódott az Xbox Series X árába...
Bizakodom hogy a Stray is idővel a Bugsnaxhoz hasonlóan Boxra is kijön...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
veterán
-
lo_jo
senior tag
válasz RangerFox #113681 üzenetére
Szerintem tökéletesen hozza azt a szintet, ahova az ára belövi a AAA címekhez képest, főleg, hogy néha szó szerint vett sétaszimulátorok is kerülnek ennyibe. Nem ígért ez open world macskászást, nem Mirror's Edge CATalyst, nem The Amazing Catman vagy nem Catsassin's Creed, hanem egy Annapurna Interactive féle kalandjáték, annak minden előnyével és hátrányával. A története ennek ellenére (vagy éppen ezért ) elgondolkodtatóbb, mint nagyon sok AAA-nek vagy átlagos blockbuster mozinak, az atmoszférát szépen felépíti, van karakterfejlődés. Persze lehet tőle várni nagyon sok mindent, de nem tudom, hogy mi alapján. Számomra egyik trailerből vagy bármilyen előzetes infoból nem egy akciójáték képe jött le. Lehetne "free parkour", de szerintem az nem is illene a történethez és nem ez a kategória lenne.
Én beleraktam 2 órát PS-en és már vettem is giftként páromnak Steamre. Nagy macskaőrült, de tudtam, hogy a hangulata miatt is be fog nála találni, igazam is lett.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz 3L1T3 #113575 üzenetére
Nem kell a falnak menni.
Ezt leszámítva bitang jó vezetni benne. Kíváncsi leszek a jövőre érkező FMre. Remélem ott is GT7 szintű lesz a vezetési élmény, mert nekem ez a legfontosabb egy simcade autóverseny játékban. Ha nem, akkor hiába lesz szebb, nagyobb, tartalmasabb, stb... -
ldave
félisten
Discord támogatást kap az Xbox. Az Xbox Insiders tagok már a mai naptól kezdve használhatják.
Hogy van, hogy ez előbb jön Xbora, mint PS5-re, amit már több mint egy éve beígért a Sony?!
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
veterán
-
MODERÁTOR
Hivatalos (értsd, biztos infó), lesz magyar felirat a The Last of US Part I (Remake) -ben!
-
veterán
-
válasz Kendek #113692 üzenetére
Ertsd: Valaki leszedte a ps3-as git repobol a file-t, es hozzaadta a nullarol ujrairt, zsenialis, abszolut nem csak grafikai tuning, full AAA aru jatekhoz? Juhej.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
veterán
-
MODERÁTOR
Arról nincs infó, hogy a rajongói fordítást használták-e fel, vagy attól teljesen függetlenül, egy újat készíttettek-e. De arról hallottunk volna, ha kértek volna engedélyt rá. Amúgy nem gondolnám, hogy egyáltalán eszükbe jutott, hanem nyilván fizettek az elkészítéséért.
-
veterán
-
mkrisz12
tag
válasz N.YCityBoy #113698 üzenetére
Hátha lesz rá upgrade mint az Unchartednél. Jó itt több volt a munka, akkor adjanak hozzá még 2000 fityinget.
Látom ha hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest