Új hozzászólás Aktív témák

  • snots

    tag

    válasz Deck #101964 üzenetére

    Engem ezzel az egésszel inkább az bosszantott fel annó, hogy jön ugye a next gen konzol (Xbox is ide értve természetesen), amit úgy kb. legalább 4-5 évig bámulni "kell" és képtelenek voltak megcsinálni a fix 4k 60 fps-t, e helyett kaptunk választási lehetőséget. Ha ez így folytatódik, akkor a következő generációban már lesznek külön grafikai beállítások is, csak úgy, mint PC-n. (kell a 4-8k 60 fps, akkor kicsit lejebb veszel az árnyék részletességéből meg a látótávolságból).

    Amikor az új generációt elkezdték beharangozni, akkor szerintem mindenki arra számított, hogy 2021-ben elvárható a stabil 4k 60 fps, sőt, szerettünk volna hinni a "fix" ray tracing-ben is, helyette meg megkaptuk ezt.

    Bár - mondjuk nem a témához kapcsolódik - de ugyanezt eljátszották a videókártyákkal is PC-n. Az aktuális csúcskártya talán, de csak talán tol neked egy aktuális AAA játékban Ultra grafikával natív 4k-t.

    Viszont ha már így alakult, akkor meg eléggé iparkodnia kéne mindkét gyártólnak (MS, Sony), hogy a DLSS (illetve ennek ide megfelelő alternatívája) és a VRR fixen bekerüljön és használva is legyen, legalábbis véleményem szerint. Akkor nagyjából nem érezném magam átverve. (tudom, adjam el, ha nem tetszik, meg eleve minek vettem meg, illetve csináljak jobbat, ha tudok)

Új hozzászólás Aktív témák