Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
akangels
tag
Hali Srácok !
Aki eseteg itt overwatchozik , az is találkozott az update óta azzal a hibával , hogy nincs zeme meg kulonbozo hangok a jatékba ? Net is tele van vele , de nem is értem hogy hogyan nem sikerült azóta vmi hotfixet csinálni ehhez.
-
-
akangels
tag
4k HDR hez annyit , hogy én egy fentebb emlitett lg50uh635v t vettem fél éve kb , kiváló képe van , semmi foltosodás hasonló , bemenetenként megjegyzi hogy melyik kép beállitást használod , amikor a játék is támogatja akkor rákétdez hogy bekapcsolja e , utánna meg a tv-n 3 módba állitható lesz a hdr.
A TV VA paneles , szép feketével , összeségébe szép képpel , hangszórójával is elégedett vagyok , nincs gagyi doboz hangja , anno MM ba 230-rol 189 be eltudtam hozni valami fantom akcioval ugyhogy jóljártam azóta pedig már ez alap ára , már ahol még talál eladót az ember belőle
Eddig a last of us -t nyomtam ki rajta hdr be most pedig az UC4 van soron
-
akangels
tag
válasz vvega30 #110042 üzenetére
Szerintem csak addig fogja pörgetni ameddig fel nem települ a háttérbe minden. Legalábbis nekem eddig így volt a laat of us al , uc collectionnel is , pont ma este raktam be én is az uc 4et (uc collection , last of us vegigjatszas utan ) így rest módba éjszaka letölti amit kell és holnap du meglesem
-
akangels
tag
válasz PowerBuldog #106956 üzenetére
Ugyan ez a sztori nállam is ! Online MM sehol semmi , bementem a kecskeméti MM ba mert vennem kellett memoriakártyát és lám ki volt rakva 2db ott is
-
akangels
tag
Sracok az normalis h ps4 pro-n a GTA V onlineba framedroppol ? Van ahol sztem alig karcolja a 20 fpst. Viszont van amikor ugyanott meg nem csinàl semmit és tök sima az egész.
Ujratelepítès segíthet esetleg ?
[ Szerkesztve ]
-
akangels
tag
válasz zolimail17 #106541 üzenetére
Ugyan ez volt a problemam amint rakotottem 4k tv re a prot. Nekem az segitett hogy kicseréltem a HDMI kábelt arra ami a PS dobozába volt , valamint a beallitasokba atallitittam a kepet automaticról 4k RGB re és az rgb-t pedig fullra eggyel alatta. Azóta nem jelentkezett a hiba nálam.
Gyanítom , hogy az előző HDMI kábelem ami a MM ból való volt nem volt eppen a legjobb minőségü.
Neten még azt a megoldast találtam , hogy service menubol hdcp-t atallitod 2.2 ről 1.4 re vagy pedig HDMI kimeneten kikapcsolod a DEEP COLOURT vagy a HDR t.
-
akangels
tag
Sracok van valami oldal ahol szokott ps4 re ilyen humblebundle szerü lenni ?
-
akangels
tag
Sracok !
Wildlands betarol eddig annyit , hogy server hibat jelzett igy nembirtam jatszani , kilepes utan pedig becrashelt a ps pro es csak rozsaszinen villogott a tv holnap folyt köv
-
akangels
tag
Sziasztok !
Foglalkoztatok màr itt a ps4 pro screen flickering problèmàval ? Van valami hatàsos fix erre ? Meg h mitől jöhet elő ? Van nap hogy semmi nem történik , van amikor villog 5 percenkènt a kijelző.
A tv amin jàtszok az egy LG50UH635V 4K/HDR támogatàssal.
Tv-n bevan kapcsolva a deep colour , valamint a ps4 en is. Ugy vettem észre talàn ha psn kikapcsolom a hdr es a deep colourt akkornem mindig törtènik..de ugye pont a hdr miatt vartam meg a pro-t.
-
akangels
tag
Overwatchhoz keresnek embereket ! Ha van itt valaki szivesen fogadom a psn id ket vagy vegyetek fel engem
GagaHUN -
akangels
tag
Sziasztok !
Olyan problemam lenne , hogy ps4 en megprobaltam gta v multi karaktert at importalni ps3 rol social clubal (bevoltam jelentkezve mindig ) es azt az uzenetet kapom hogy nincs karakter amit atimportalhatna. Annyi a kulonbseg hogy nem ugyan azzal a psn id vel jatszanek de a social club maradna. Social clubba latom a regi crew uzeneteket meg h mit osztottam de a multi karakter mint ha kodde val volna :S
Most kezdhetem elorol ?!? :S
-
akangels
tag
Sracok barmien hihetlen , de valahogy a kecskemeti media marktba van 1db Ps4 PRO akit erdekel !
-
akangels
tag
Sracok tudunk pontos megjelenesi datumot a Crash Bandicot N Sane trilogy-hez ?
-
akangels
tag
[ Szerkesztve ]
-
akangels
tag
válasz Venom #104735 üzenetére
Nàlam is elő van rendelve edigitől..amikor megrendeltem januar elején mèg az volt kiírva hogy2-3 munkanap azota màr januàr 27. Alle 576 ba tartottak egyet vagy màsfèl hètig vmi rendelèsre vègul nemtudom mi lett a sorsa , ezenkivul 2-3 helyen jàrtam ahol raktàrra volt írva , ott csak veletlen maradt ugy , konzolvilàgba èn szoltam , hgy a neten meg jelzi higy vannekik ott is mondtàk h rendszerhiba az egyik uzletet amit felhivtam ès râkèrdeztem ott elèg ingerülten vàlaszoltàk hogy èm vagyok. 43.ma ès nincs , ès ha kell rendeljem elő xd
-
akangels
tag
Sracok , PS4 probol tenyleg ekkora a hiány vagy csak keszulnek esetleg valami bundleval hogy ennyir kell várni mindenhol ?
-
akangels
tag
Sziasztok !
Ha egyszer megerkezik a ps4 pro-m akkor van rá esély hogy a GTA V multi karakter atimportaljam a ps3 rol ps4 re vagy az egészet kezdhetem elorol ?
-
akangels
tag
Üdv mindenkinek !
Napok óta keresek PS4 Pro t hivatalos eladoknal , de sehol semmi , letezik h mindenhonnan elfogyott elvittek ? Ha bàrki tud valami helyet ahhol van mèg raktàron szívesen meghallgatom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest