Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Destroyer91 #273576 üzenetére
Van beárazós topik, de szerintem kb. 80-ért reális.
"mennyire lehet reális az oldalon a tájékoztatatás, hogy éppen melyik dátumú előrendeléseket dolgozzák fel? "
Teljesen reális, folyamatosan frissítik. Azt viszont nem tudhatod, hogy egy adott napon hány rendelésük van. Lehet hogy 100, lehet hogy 2000...
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Destroyer91 #259630 üzenetére
Végül is, ~2 hónappal a premier előtt ideje lesz már tudni az árakat.
-
sirarcheer
senior tag
-
NyMRooD
őstag
válasz Destroyer91 #181911 üzenetére
Én ezt használom, de még alig egy éves, így nem tudom, hogy mennyire strapabíró (nekem még nincs vele gondom).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
vonSux
őstag
válasz Destroyer91 #178373 üzenetére
A Nioht én is ajánlani tudom. Konkrétan már kitoltam a játékot (nem ezer órák, meg nem léptem be a csakmihármantudjukavilágonhogymialényegeaNiohnak klubba, de a kiegek végéig meg voltam). Már nem volt ps4-em, de kb emiatt újra vettem egy pro-t. Ok, azért a GOW is elég csábító volt. Azóta ez az a játék, amelyhez időnként mindig visszatérek. Persze ha nem jönnek be a souls/soulslike játékok..mert ok, a Nioh a legpörgősebb, de egy rossz mozdulat és itt is kezded előröl az adott pályaszakaszt, remélve, hogy a nehezen összeszedett “pénzed” megmarad
Penge111:
DS3-at akkor miért tagadod meg a szervezetedtől?[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
válasz Destroyer91 #178373 üzenetére
Jól látod, nekem a Ds3 kivételével minden souls játékhoz volt szerncsém. A Nioh ugyan olyan dög nehéz tud lenni, viszont nagyon pörgős a játékmenete. Kisebbek is a pályák, nagyon gyors maga a harc, hatalmas pozitívum, hogy pár másodperc alatt betölt a játék halál után! Ja és a kieg rohadt sok tartalmat ad a játékhoz, de van itt egy kolléga (sp8787), majd ő esetleg kicsit promóza a játékot, pár ezer órát beletolt ugyanis
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Destroyer91 #151258 üzenetére
Szia!
tarti19 fórumtárssal beszélgettünk az Arctis 7-ről, ő nagyon dícsérte. Esetleg volt még ebben az árkategóriában a HyperX Cloud Flight, de az árukereső most nem dob ki rá semmit, hogy hol lehetne kapni.
-
sting2
addikt
válasz Destroyer91 #151258 üzenetére
Gyere át ide a kérdéssel :
[link]Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Farming Simulator 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest