Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz
zuzu000 #99109 üzenetére
Én tegnap tudtam vásárolni. Az Infamous: Second Son + First Light pakkot. Neten, PC-n. Először kérte a kártyám biztonsági kódját. Levont valami 32 Ft-ot és rögtön utána a kérdéses összeget. Ezekről nekem azonnal jött SMS. Majd jött még egy, hogy téves tranzakció, nem történt változás az egyenlegemen. Ez a 32 Ft-ra vonatkozott. Gondolom, csak lecsekkolta a Sony, hogy van-e pénz a kártyán.
-
A`rpi
addikt
válasz
zuzu000 #99109 üzenetére
"Ti tudtok fizetni psn-en? Magyar storen vagyok, próbáltam paypal-lal, kártyával, mindkettőre ugyanazt írja:
Your purchase may not be completed. Check your transaction history in your account settings."Sajnos ez ilyen, próbálkozz PlayStation-ről.
Ha ez nem mennem, próbálkozz PC-n, ha így sem jársz sikerrel,
akkor másik böngészővel is tehetsz egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miyoo Mini V4
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest