Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Én lehet megszívtam... Anno mega bundle-t kértem ac4el és bf4el, de kb 1 hónapja hívtam őket hogy azokat nem kérem, ellenben egy charging stationnel, beazonosítottak, kicserélték. Elvileg, mert a megerősítő email amit ma hajnalban kaptam még a 2 játékot tartalmazta... Remélem nem azzal küldik, mert akkor nem tudom hogyan tudom átvenni... pár perc s nyitnak, csörgök, remélem valami bíztatót tudnak mondani, mert nem akarom megvenni egyik játékot sem, s ha nincs más megoldás akkkor bukom a psem? azt semmiképp nem akarom...
-
Madwe
nagyúr
Konzolvilág, Battlefield 4 (megvan már digitálisan) és Assasin's Creed 4 (rájöttem hogy nem érdekel)... Persze elérni most nem lehet őket, gondolom páran hivogatják őket ezzel azzal... Haver ott dolgozik pont előrendelésekkel foglalkozik, lehet hívom mobilján, bár megpróbálnám rendes csatornán elintézni...
-
Madwe
nagyúr
Hát jelenleg ezeket tudom elképzelni:
Rossz az email, de azt küldik ki amit akartam, boldog vagyok.
KV hibázott, de elég ha csak a ps4et veszem át a futártól, s azt fizetem ki (gondolom futárrendszer miatt ez nem fog összejönni )
KV hibázott, ki kell fizessem az egészet, de ha bontatlanul beviszem átveszik, kifizetik - mondjuk erről emailes biztosítékot is kérek, mert ha hibáztak, mondhatnak bármit telefonba nekem semmit nem jelent, mert eleve idáig se jutottunk volna el...
KV hibázott, de nem tudnak mit tenni, lemondom az előrendelést, de hétfőn átvehetem a konzolom (gondolom ma még nem ér vissza) de fentartják nekem
Vagy az elöbbi, de ha lemondom elveszik az előrendelésem, ebben az esetben muzsáj leszek átvenni, s tiéd lehet a bf4 12ért?csak vennék már fel a telefont, amugy is szar napom van, mit idegesítenek még ők is
(#9557) jalicsbal Mega bundle: Killzone, kamera, +1 joy van benne összesen 160ért, kvázi az egyik extra ingyen van
[ Szerkesztve ]
-
GazRic
senior tag
Tudja valaki KonzolVilágnál mi az ajándék? KSZ mintha egy hónap PS+ lenne.
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
haarmaan
tag
Akit érdekel van egy fölösleges PS4 rendelésem a Konzolok Szervizénél.Ingyen átadnám bárkinek. Már ma este elhozható a gép. Az első jelentkező viheti. Részletek a hardveraprón.
Ja és bónuszként egy hónap PS+ is van hozzá mivel rendelésnél beírtam a PSC IDmet is.[ Szerkesztve ]
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Ma hajnalban (0:01 kor) voltunk az Alle-ban megnézni az új Hobbitot és láttuk hogy készítették elő a standot a ps4-nek. Pont akkor hangolták meg kötötték össze a kivetítővel, úgyhogy aki oda megy az 576-ba biztos nagy bulit fog látni. Ja és ki voltak téve az 576 kirakatába a ps4 dobozok. -
Madwe
nagyúr
Sikerült elérnem őket (rendes vonalon, de haver vette fel ) s le tudtam mondani a játékokat, még nem volt becsomagolva csak feldolgozva, huhh, azért ez majdnem +36 ropi lett volna, s kis bukó ha nem tudom lemondani s utólag adom el... uh nincs eladó bf4 meg ac4em 12ért, sajnálom
[ Szerkesztve ]
-
jalicsbal
tag
tudtok olyan boltot ahol nem 18 ropi egy játék? Bp-i bolt, lemezes.
Iponnál 16 de csak Fifa meg NFS vanKellene még egy AC4
[ Szerkesztve ]
-
bolha23
aktív tag
Na most hívtak az 576-ból, holnap reggel mehetek a pakkomért.
-
Mrdevil
addikt
Hallo, PS4 várók klubja? Igen tessék.
Küldeném magunknak: Asaf Avidan - One Day című számot.
Köszönöm.
[link]-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Elderath
őstag
Platinumból rendelt valaki? Előző héten hívtak még ps4 miatt, azóta kifizettem 10ks foglalót is, akkor azt mondták péntekre itt van, de azóta nem szóltak. Illetve volt külön még játékrendelésem is, de amiatt még nem telefonáltak.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
jalicsbal
tag
Már csak Kína vs Japán kérdés maradt nyitott.
Mondjuk pont le fogom szarni, hogy Kínai, ha jól teszi a dolgát. -
Ps Vita
őstag
Valaki olyan kapott SMS-t a KV-tól,aki személyes átvételt választott?
-
boost
addikt
válasz jalicsbal #9575 üzenetére
Örültem volna egy japánnak, bennem még él az emléke a japán Casio vekkernek, számológépnek, és órának. (mindhárom volt). Meg hát a 20 éves, japánban gyártott Sony ero"síto" is mu"ködik még. szüleimnél. De végülis ma már minden kínai, ahogy a PS4-em is.
whyz: nekem most rendben lefutott a frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
válasz jalicsbal #9575 üzenetére
Nekem kinai az angol ps4em. Nem hinnem, hogy ti japant kaptok, vagy legalabbis nagyon meglepodnek.
Tegnap probaltam az ujabb frissitest es megint szivtam vele. Megszakad, letolt de hibas, ujrakezd, megszakad, ujrakezd es siker. Szamoljatok vele, hogy elso inditas utan ha psnezni akartok vagy hasonlo akkor az nem ket perc lesz.
Frissites utan nem indult el semmi jatek, csak fekete kepernyo, de egy resi megoldotta.
Megint megprobaltam a blacklight retributiont es sikerult multiban tolnom, viszont meg mindig nem vagyok elajulva tole, eleg beta a jatek.
-
mrhyper
csendes tag
Nyah, progame-től most hívtak, hogy nagyon sajnálják, de nem tudják a full csomagot biztrosítani, mivel Ők sem kaptak, csak és kizárólag a killzone pack van, de az is már emelt áron, 169,000 ft-ért
Mondtam nekik, hogy köszönöm, de nem élnék eme remek ajánlattal..
Még jó, hogy máshonnan jün majd a rendes... -
jalicsbal
tag
-
Herczi
senior tag
Edigitaltól neg semmi, mondjuk én amúgy is csak szombaton tudnék érte nenni, de akkor is gyanús ez a csend.
-
zzeN
aktív tag
KSZ-ről van valakinek valami infoja? Múlt heten azt írták hogy természetesen kapni fogok, de azért valami tájékoztatás nem ártana.
-
kovsol
titán
Megrendelésed átadtuk a futárszolgálatnak, 1-2 munkanapon belül várhatod a csomagot.
És a csomagra vonatkozó infók is a levélben vannak.Konzolvilág. Mega bundle.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
GazRic
senior tag
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
bolha23
aktív tag
Más sem látja a magyar App Store-ban a Playstation@app-ot?
Gondoltam mára azért már elérhető lesz ott is. -
Elderath
őstag
-
raven84
senior tag
Basszus most realizálódott csak bennem hogy holnap péntek13 . Sok szerencsét mindenkinek a géphez, reméljük nem lesz gond senkinél.
-
Madwe
nagyúr
"Még épp időben jelzett vissza, a két játékot kiszedtük a rendelésből és hozzátettünk egy Charging Station-t, köszönjük a visszajelzést és a PS4 holnapra érkezik. : )
További szép napot kívánunk!
Köszönjük levelét, amennyiben további kérdése van, a levél alján található elérhetőségeinken érdeklődhet.
Tisztelettel:
A Konzolvilág csapata"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest