Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Djuree #80817 üzenetére

    Nem kedvesség kérdése, tény. Minek kínlódni egy játékkal, ha nem érez rá az ember. Ennek a játéknak is (mint a legtöbb másiknak is) pont akkor van élvezeti értéke, ha megvan a flow-élmény. Ha esel-kelsz, cseszheted a dolgot. Vagy ráérzel, vagy nem. Másnak az FPS nem megy, megint másnak az RPG, mind más-más játékstílust kíván meg. Ez a játék különösen. Aki FPS-hez szokott, az itt csalódni fog és nem jön be az ott alkalmazott taktika.
    Kevés script van a játékban, két kézen meg lehet számolni, hány helyen, egyébként teljesen random módon közlekedik a lény, pont ez a zseniális benne. Ahányszor végigtoltam eddig (kb. négyszer), mindig teljesen mást adott a játék. Az olyan fejezetek száma is kevés, ahol nem lesz ott a lény.

    Megnézném, hogy hardcore-fokozaton mennyire nem nagy kaland számodra. Ott nem nagyon lesz olyan, hogy "elmegy és elő sem jön megint". Azt sem fogod hallani, amikor jön, mert simán felránt egy vent-shaft-ba anélkül, hogy bármit hallanál belőle előtte. Plusz ott a droid-ok is kraftosabbak és agilisebbek egy "csöppet". Nem figyelmetlenség kérdése, ott már a szerencse-faktor is nagyon-nagyon benne van a pakliban. Igen kevés hely van, ahol "biztonságban lehet mászkálni".

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák